To je to što me zanima!

Platini ih popljuvao, Ukrajinci odmah spustili cijene hotela...

Nakon što je predsjednik Uefe Michel Platini žestoko prozvao "lopove i bandite" iz hotelijerskog sektora, ukrajinski su hotelijeri ipak odlučili smanjiti cijene smještaja
Vidi originalni članak

Markian Lubkivskij, predsjednik Organizacijskog odbora Europskoga nogometnog prvenstva, objavio je da je uspio unormaliti cijene smještaja tijekom završnog turnira najboljih europskih reprezentacija ovog ljeta.

- Cijene hostelskog i hotelskog smještaja više nisu kritično napuhane – rekao je Lubkivskij dodavši:

- Objasnili smo našim hotelijerima da im gosti, tj. navijači, ukoliko će cijene biti napuhane do neba, jednostavno neće doći. Mislim da su shvatili poantu.

Ukrajinski je potez stigao nekoliko dana nakon što je predsjednik Europske nogometne federacije Michel Platini javno rekao da od ukrajinskih vlasti očekuje obračun s "lopovima i banditima" iz hotelijerskog sektora, koji su cijene za vrijeme turnira udeseterostručili.

Osim nepojmljivo podignutih cijena, neki su hotelijeri u Ukrajini počeli otkazivati mjesecima ranije ugovorene rezervacije, svjesni da su ih naplatili premalo.

Što će akcija ukrajinskih organizatora konkretno značiti za goste tijekom Eura u lipnju ove godine, odnosno kako će cijene uistinu izgledati, ostaje za vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • abatenoj 20.04.2012.

    oće li i ukrajinke spustit cijenu ili samo gaćice

  • zvzmir 19.04.2012.

    podigli su cijene sa 15 eura na 200 i sad su spustili na 150

  • tomor4 19.04.2012.

    samo da UKRAJINKE ne budu preskupe!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare