To je to što me zanima!

Platini odao počast Markoviću: Pamtit ćemo ga po uspjesima

Kad sam bio igrač upoznao sam Vlatka Markovića prvi put kad je bio trener Nice. Imao je izvanrednu karijeru kao igrač, trener i nogometni djelatnik, rekao je Platini
Vidi originalni članak

Nogometnu i sportsku Hrvatsku ponedjeljak ujutro dočekala je vijest o smrti bivšeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića, a s obzirom na njegov veliki doprinos za europski i svjetski nogomet, njegov odlazak odjeknuo je diljem svijeta.

Markoviću, koji je bio čelnik Uefine komisije za tehnički razvoj, počast je odala krovna europska nogometna organizacija Uefa na čelu s njezinim predsjednikom Uefe Michelom Platinijem, koji ima samo riječi hvale.

- Kad sam bio igrač upoznao sam Vlatka Markovića prvi put kad je bio trener Nice - rekao je Platini za službenu stranicu Uefe i dodao da je Marković ostavio neizbrisiv trag u svjetskom nogometu:

- Imao je izvanrednu karijeru kao igrač, trener i nogometni djelatnik i pamtit ćemo ga po tim uspjesima.

O smrti Vlatka Markovića više pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Hasenfefer 24.09.2013.

    Marković RIP. Hrvat i veliki zaljubljenik u Hrvatsku i nogomet. I Bosanac. Kaj se tiče gosp. Platinija koji ga je zajebo i primio novac od Ukrajinaca. Ja bi zabranio tom čovjeku ulazak u Hrvatsku. Dno dna od čovjeka. Ne volim takve ljude maksimalno. To kaj je nekad dobro igral nogomet, ne znači da nekaj vredi kao čovjek. I kod nas ima takvih PR.imjera.

  • Ivan ivan ivan 24.09.2013.

    markovic je bio LEGENDA!! on je bio ljudina al ljudi oko njega su ga iskoristavali,ista prica ko i sa nasim pokojnim predsjednikom hijene su bile oko njega pravi primjer je canjuga...

  • AnteG 24.09.2013.

    pa zar je umro???!

Komentiraj...
Vidi sve komentare