To je to što me zanima!

Platini se predao! Povukao je kandidaturu za Fifina čelnika

Tko zna, možda se vratim za 20 godina, rekao je Michel Platini i tako obznanio da se povlači iz borbe za mjesto predsjednika Fife. Bori se protiv odluke o suspenziji
Vidi originalni članak

Predsjednik Uefe pod suspenzijom Michel Platini povlači kandidaturu za predsjednika Fife, otkrio je u razgovoru za Associated Press.

- Tajming nije dobar za mene. Nemam iste uvjete kao ostali kandidati, nisu mi dali šansu da zaigram igru. Zbogom Fifi, zbogom predsjedavanju - rekao je Platini kojemu je Etička komisija Fife izrekla osmogodišnju zabranu bavljenja djelatnosti u nogometu, baš kao i Seppu Blatteru, zbog primanja odnosno davanja mita od dva milijuna švicarskih franaka 2011.

- Više sam vremena proveo na saslušanjima nego na nogometnim terenima govoreći o formacijama. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ova nepravda me revoltira i pokušavam se boriti protiv nje - poručio je Platini.

Iako ima pravo žalbu na odluku o suspenziji, Platini je svjestan da ga neko vrijeme neće biti u nogometu. Povratak nije isključio.

- 150 saveza smatralo je da sam ja prava osoba koja može riješiti Fifine probleme, ali to se neće dogoditi. Nema starosnih granica za kandidate, tako da ću se možda vratiti za 20 godina. Tko zna - zaključio je 60-godišnjak.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • nexe_1 08.01.2016.

    taj je somrad nasem narodu i vladi dijelio lekcije u pol naseg glavnog grada...fuuuj

  • Mali Tomicallomica 08.01.2016.

    Lopove doci ce I taj dan . Svi u przun.

  • mestar 08.01.2016.

    to, je taj platini sto talibani sve isto kao blater. E, he, steta sto se nije FBI umjesao nazad nekoliko godina danas bi imali drugaciju situaciju u nasem nogometu.Nece se vise tuc za pozicije u nogometu ako Ameri budu nadzirali njihov rad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare