To je to što me zanima!

Platini: 'Zamislite da je u dronu bila bomba umjesto zastave'

Albanski nogometni savez Uefa tereti za odbijanje nastavka utakmice te isticanje nedozvoljenog transparenta. Srpski savez prošao je teže, tereti ga se po pet točaka
Vidi originalni članak

Čekamo izvještaje suca utakmice, delegata i jednog povjerenika za sigurnost kojeg smo poslali posebno u Beograd. Sramotno je i opasno ono što se dogodilo tamo, komentirao je Michel Platini nerede u Beogradu na utakmici Srbije i Albanije.

Predsjednik Uefe svjestan je da se na stadionu Partizana mogla dogoditi i tragedija.

- Zamislite da je dron došao na teren i da je u njemu bila bomba umjesto zastave - dodao je Platini.

A njegova je Uefa već pokrenula postupak te otkrila za što tereti srpski, a za što albanski nogometni savez. Gostima se na teret stavlja to što su odbili nastaviti utakmicu te isticanje nedozvoljenog transparenta.

Protiv srpskog saveza postupak će biti pokrenut u pet točaka. Na teret im se stavlja ubacivanje pirotehničkih sredstava i projektila, nasilje u publici, ulazak navijača u teren, upotreba lasera te vjerojatno ono najgore, veliki propusti u organizaciji.

REUTERS/PIXSELL

- Tužno je sve to što se događalo tamo, no mora se posebno paziti na takve utakmice jer postaje jako opasno. Pogotovo tamo gdje postoji velika politička napetost - zaključio je predsjednik Uefe.

Idi na 24sata

Komentari 235

  • fati 17.10.2014.

    zamisli i ti da je bure ekspolodirao koje je bilo na tribinama

  • Jyrki23 17.10.2014.

    Albanci mozda jesu ludi ali nisu toliko ludi da bi aktivirali bombu...

  • CaricaZg 17.10.2014.

    glavni krivac UEFA dobro su znali situaciju...ali provokacija Albanaca sa zastavom Velike Albanije užas..pa zamislite da je recimo na Maksimiru letjela zastava Velike srbije...majko moja pa to bi sve gorilo....a lijepo se vidi na snimci da su igrači Srbije štitili igrače Albanije.....nema tu kruha još mnnoogooooo godina .....čuj priču to im je jedina zastava koju imaju ..ma ljudi molim vas ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare