To je to što me zanima!

Zbog tučnjave izletio iz kluba: Leverkusen otpustio Spahića

Emir Spahić je odličan nogometaš koji zaslužuje pohvale za igre u Bayeru. Ali incident u srijedu nije nam ostavio izbora, rekao je direktor kluba Michael Schade
Vidi originalni članak

Emir Spahić od nedjelje više nije igrač Bayer Leverkusena. Objavio je to bundesligaš četiri dana nakon incidenta u kup-utakmici s Bayernom o kojem su njemački mediji brujali u posljednje vrijeme.

- Bayer 04 prekinut će važeći ugovor do 2016. s braničem Emirom Spahićem u zajedničkom dogovoru s trenutnim učinkom - objavili su "apotekari" na Twitteru.

"Žalim što sam učinio, ispričavam se. Znam da sam doveo svoj klub u velike probleme svojim potezom... Bio sam ponosan što sam nosio Bayerov dres i želim klubu svu sreću" - Emir Spahić

Poslije ispadanja iz DFB-Pokala na penale Spahić je krenuo prema ložama na BayAreni s bratom Alenom, no u tome su ih spriječili redari. Jedan je od njih zavrnuo ruku Emirovu bratu, počelo je naguravanje i obračun šakama u kojem Spahić nije ostao dužan.

- Samo sam branio brata, kunem se! Briga me za kaznu, mogu mi raskinuti ugovor. Redari su uvrijedili i mene i našu obitelj, a ja ću uvijek braniti brata i obitelj, dok god sam živ - napisao je Spahić nakon incidenta.

Situaciju je s klupskog gledišta objasnio direktor Michael Schade.

- Emir Spahić je odličan nogometaš koji zaslužuje pohvale za igre u Bayeru. Ali incident u srijedu nije nam ostavio izbora - rekao je.

- Kako igra Spahić... Što je stariji, to je bolji. Tko ga ne bi htio u svojim redovima? - rekao je u nedavnom intervjuu trener Beşiktaşa Slaven Bilić, koji bi tako mogao iskoristiti situaciju da dovede Emira u momčad turskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • SonicMaster 14.04.2015.

    Po svemu sudeci vec ga je Bilic nagovorija da dodze u Besiktas nista od Dinama

  • BMP 13.04.2015.

    Ja samo čekam da se počne pisat o tome čije govno manje smrdi, Ronaldovo ili Messijevo.... :D to još nismo vidio...

  • Firefox_1 13.04.2015.

    Ovaj očito ima određenih problema, ali kao igrač je odličan. Bio bi to pravi potez Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare