To je to što me zanima!

Plavi junak! Žiger je nakon Dinama izbacio i Barcelonu

Londonski klub apsolutni je vladar Lige prvaka. Ovo im je četvrto finale u pet godine, a dva puta su i osvajali. Ove godine se s tim naslovom može okititi i Karlo Žiger koji pokazuje o kakvom talentu se radi...
Vidi originalni članak

Karlo Žiger vjerojatno živi najljepše dane svoje karijere! Nakon što je izludio mlade dinamovce obranivši im dva penala, mladi Hrvat obranio je jedan penal u polufinalu Lige prvaka mladih protiv Barcelone i donio svojoj momčadi još jedno finale. 

Rezultat je nakon 90 minuta bio 2-2 i red je došao na penale Svi su bili precizni do pete serije, a onda je loptu uzeo Barcelonin igrač. Žiger mu je bez problema pročitao stranu i poslao Chelsea u finale. Tamo će njegova momčad igrati protiv Porta. 

Londonski klub apsolutni je vladar Lige prvaka. Ovo im je četvrto finale u pet godine, a dva puta su i osvajali. Ove godine se s tim naslovom može okititi i Karlo Žiger.

On je s 13 godina dobio poziv engleskog diva Chelseaja

Tada, kao kadet Zagreba otišao je u Interov kamp, a Talijani su bili malo prespori pa su reagirali Chelseajevi skauti koji su ga doveli u London. Nakon tjedan dana probe Englezi su shvatili kakav dragulj imaju u svojoj svlačionici.

Chelsea ga je, kao i mnoge mlade igrača, poslao na posudbu u engleskog petoligaša Sutton United u prvom mjesecu ove godine jer smatraju da je već zreo za seniorske domete. Smatrali su ipak da je potrebniji juniorskoj momčadi i povukli su ga s posudbe. Bili su u potpunom pravu, mladi Hrvat je opravdao očekivanja i poslao ih u finale Lige prvaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tuti fruti 11 27.04.2019.

    Ko je gledo dinamo je sam sebe izbacio.

  • sumarinac 27.04.2019.

    Bravo

  • silaaa 26.04.2019.

    Daj provjerite prvo koliko je faljeno penala prije nego napisete. 3 penala su faljena a ne 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare