To je to što me zanima!

Plavi vulkan: Igrači šakama prijetili treneru Ivankoviću

Dinamovi nogometaši izrazito su nezadovoljni trenerom Brankom Ivankovićem, a pojedinci su u afektu nakon poraza u Donjecku spominjali i šake
Vidi originalni članak

Zoki, moramo razgovarati. Vjeruj mi, za boljitak kluba, pozvao je Dino Drpić sportskog direktora Dinama Zorana Mamića na razgovor nakon susreta u Donjecku. Igrači su “poludjeli”, većini se trener “popeo” na vrh glave, ne priznaju njegove argumente. Eksplodirao je i Zdravko Mamić.
- Zoki, pa što ti pričaš o utakmici, nisi je ti vodio - glasno je Zdravko upozorio mlađeg brata.
- Ma, u redu je. Razgovaram o utakmici - pristojno je odgovorio Zoran. A igrači su bili bijesni. Nisu zadovoljni igrom ni vođenjem momčadi s klupe.
- Sjajno smo igrali. Za ocjenu odličan - podsmjehivali su se igrači. Slične su rijeuči ponavljali na izlasku iz svlačionice, spuštenih glava. Pojedinci su otišli toliko daleko da su u afektu spominjali i fizički obračun s trenerom.
Dinamo u Donjecku nije stvorio niti jednu pravu priliku, u Velikoj se provukao. Modrićev nasljednik Pedro Morales u najvažnijoj utakmici sezone sjedi na kupi, Mirka Hrgovića ne vole navijači, Boško Balaban je ljutit što ne igra, Tomo Butina i kapetan Igor Bišćan su ozlijeđeni... Previše se toga nakupilo u plavom vulkanu. Vrlo brzo bi mogao eksplodirati.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • purger28kiki 25.08.2008.

    kada če više mamić shvatit da nam trebaju PRAVI napadači, jedini ko u dinamu zna nešto to su badelj i keleva

  • uNkNoWnGuY89 22.08.2008.

    Pa koga jos boli k***c za usrani Dianmo... Jad i bijeda. Zao mi onog Guele, a onaj Tomic i Ivankovic su stoka.

  • jesenjin 16.08.2008.

    evo...to govori kakvi su igraci,izgube jednu i odmah prijete...ja sam dinamovac,al zao mi je slusat takve stvari....sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare