To je to što me zanima!

Plesači iz Gorice dominirali na turniru, osvojili su pet medalja

U finalu kategorije mini formacija 3 zlatnu medalju su osvojile "Rokerice" koje su nepobijeđene ove godine. Formacija "Zvjezdice" je zauzela 4., a "Iskrice" 5. mjesto
Vidi originalni članak

Akrobatski rock and roll klub Gorica organizirao je u subotu kvalifikacijski turnir u dvorani Osnovne škole Nikole Hribara gdje je nastupilo preko 450 natjecatelja.  Natjecali su se u 16 kategorija. Prednatjecanje je započelo u 12 sati i već je početak natjecanja pokazao dominaciju plesača iz akrobatskog r'n'r kluba Gorice. U finalu kategorije mini formacija 3 zlatnu medalju su osvojile "Rokerice“ koje su nepobijeđene ove godine. Formacija "Zvjezdice“ je zauzela 4., a  „Iskrice“  5. mjesto. Na ovom turniru po prvi puta su nastupile još dvije naše formacije: "Super stars „ koje su osvojile 6. mjesto te „"Točkice“ koje su kao najmlađi sudionici turnira zauzele 7. mjesto.  

Finale kategorije mini formacija 2 donijelo je posebno slavlje klubu Gorica. Nakon promijene postave, koreografija i dresova obje naše formacije u ovo kategoriji ostvarile su zavidne rezultate: "Rock mustre“ zauzele su prvo mjesto, dok je formacija "Magic“ osvojila svoju prvu medalju i to brončanog sjaja. 

Poslije formacija na red su došli parovi. U polufinalu Mini kategorije nastupao je naš jedini par Stjepan Zetić i Laura Majić koji su se svojim odličnim nastupom plasirali u finale te zauzeli 3. mjesto i osigurali si brončane medalje. 

Završnica turnira započela je u 18.30 sati, a nastupali su najbolji parovi i formacije na hrvatskoj rock and roll sceni. Finale mini formacija 1 donijelo je još jedno odličje za klub Goricu kada je formacija "Unique“ osvojila srebrnu medalju te se popela na postolje po 28 puta. 

- Čestitamo natjecateljima na ostvarenim rezultatima te želimo zahvaliti svim sponzorima i roditeljima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi turnira te svima koji nas prate u našim plesnim pothvatima. Jedno veliko hvala i našim trenerima Marku i Mariju Gržinu i Marceli Kotrman bez koji ostvarenje izvrsnih rezultata ne bi bilo moguće - rekao je Damir Kotrman predsjednik Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • WOMANIZER 09.04.2013.

    O_O mc'donalds!

Komentiraj...
Vidi sve komentare