To je to što me zanima!

Pletikosa: Da me nije boljela prepona, pucao bih i penal

'Dovoljno sam iskusan da ostanem hladan u raspucavanju nakon 120 minuta igre. Znao sam da ću nešto skinuti, srećom, moji suigrači su bili precizni do tada'
Vidi originalni članak

Tisuće navijača dočekale su nas na povratku iz Mahačkale. Vratili smo se u jedan ujutro i bila je prava ludnica, nešto doista nezaboravno, rekao je Stipe Pletikosa, koji je daleko najpopularniji igrač u momčadi koja je napravila veliko iznenađenje u ruskom kupu.

Naš je golman obranio penal u sedmoj seriji protiv Krasnodara, te je kao ponosni kapetan podigao prvi trofej u 84-godišnjoj povijesti kluba iz Rostova.

- Tko se mogao nadati da ćemo uzeti trofej pored Zenita, Spartaka... Stvarno smo napravili senzaciju - rekao je Stipe i dodao:

- Dovoljno sam iskusan da ostanem hladan u raspucavanju nakon 120 minuta igre. Znao sam da ću nešto skinuti, srećom, moji suigrači su bili precizni do tada. Da se pucalo i dalje i ja bih došao na red, ali nisam forsirao jer me malo boli prepona.

Trofej je s Pletom osvojio i Hrvoje Milić.

- Bio sam nervozan, ali kad je Plete skinuo penal sve se zaboravi. Ovo je moj prvi trofej u karijeri - rekao je Milić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • theMario10 10.05.2014.

    Svaka čast! Odlično je gledati ovakve priče gdje Pletikosa i Milić vode klub do prvog trofeja u povijesti, Rakitić Sevillu do vrha Europe, Modrić do desete Lige prvaka, Mandža prošle godine do Lige prvaka. Eh da je malo sreće pa da nas svi zajedno odvedu u Brazilu tamo gdje se nitko ne nada.

  • MarijanPavlović 10.05.2014.

    golman a kapetan gledo sam utakmicu živio stipe

  • MateoGonzaga 10.05.2014.

    Nemoj se ozljedit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare