To je to što me zanima!

Pletikosa: Dugo nisam vidio obranu poput one Kalinićeve

Bivši hrvatski reprezentativni golman kao gost HNS-a gledao je s tribina utakmicu s Rusijom u Rostovu u kojem je igrao četiri godine. Za Hrvatsku ima 114 nastupa
Vidi originalni članak

Hrvatska je bila odlična od prve do zadnje minute, a uz dobru je igru postignut i dobar rezultat. Pobijedili smo snažnog protivnika bez obzira na rotacije u sastavu i raduje što smo nastavili igrati svoju igru i nakon primljenog gola, rekao je Stipe Pletikosa za službenu stranicu HNS-a.

Bivši hrvatski reprezentativni golman kao gost Hrvatskog nogometnog saveza gledao je utakmicu s Rusijom na stadionu u Rostovu. Upravo je u Rostovu Pletikosa proveo posljednje četiri godine svoje karijere te odigrao 116 utakmica.

- Sjajan je osjećaj vratiti se. Rusi su poseban narod, meni izrazito drag. Imam mnoštvo prijatelja iz kluba i Uefe. Bilo mi je drago vidjeti ih opet, napravili su prijem i stvarno sam prezadovoljan - kaže Stipe.

Hrvatska je pobijedila 3-1 bez obzira na znatno izmijenjen sastav. Pletikosa je posebno pohvalio jednog od svojih nasljednika u 'kockastom'.

- Lovre Kalinić je bio možda i ključni igrač naše pobjede zbog reakcije kod rezultata 2-1. Dugo nisam vidio bolju obranu, fenomenalno je sačuvati mirnoću i tako reagirati na udarac iz blizine. Ono što danas u nogometu čini razliku upravo je takva obrana, koja donosi pobjedu koja onda izgleda glatko - dodao je Pletikosa za HNS.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dkoor 19.11.2015.

    Fenomenalan je.

  • Cana ti prebio huligana 18.11.2015.

    Mali je hobotnica. Ali mora poraditi na izlascima sa gola i na preciznim ispucavanjima jer smu svaka druga lopta završi u autu. Cudno mi da promaši onoliki teren :P

  • strmi007 18.11.2015.

    Tako i treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare