To je to što me zanima!

Pletikosa: Real je veliki korak, to je ponuda koja se ne odbija

Ovo je fantastičan trenutak za njega, nevjerojatno je da se uopće odlučio otići pred protivnički gol, jer rezultat je bio neodlučen nisu bili u minusu. Ovo mu je najbolja nagrada za uloženi trud, kaže Stipe Pletikosa
Vidi originalni članak

Stipe Pletikosa još uvijek je s tribina pljeskom ispraćao igrače Hajduka u svlačionicu kad smo ga zamolili za prve impresije, prije svega o nevjerojatnom Karlu Letici koji je postigao gol u zadnjim sekundama susreta.

- Oduševljen sam, ovo je trenutak koji će zauvijek pamtiti, trenutak koji će obilježiti njegovu karijeru, nadam se samo da ćemo ga još dugo gledati u dresu Hajduka, prije nego li ode u veliki klub.

Jeste li ikad vidjeli da se ovako mladom momku u tako kratkom roku razvije karijera od klupe do interesa velikih klubova i pobjedonosnog gola u zadnjim sekundama?

- Ovo je fantastičan trenutak za njega, nevjerojatno je da se uopće odlučio otići pred protivnički gol, jer rezultat je bio neodlučen nisu bili u rezultatskom minusu. Ovo mu je najbolja nagrada za uloženi trud, samo neka nastavi raditi kao i do sada.

Kako komentirate interes Reala?

- Ako na koncu dođe do te ponude, na njemu je da dobro odvaže što je najbolje za njega samoga. Real je veliki korak u karijeri, takvu je ponudu nemoguće odbiti, ali Karlo prije svega mora misliti na sebe i na svoju karijeru. Stvarno, svaka mu čast, momak je napravio čudo u malo vremena...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • sena2 11.03.2018.

    Stipe obrij se i ne lupetaj

  • NEO 23 11.03.2018.

    Golman istre se mice i gleda loptu koja namistaljka

  • 11.03.2018.

    Da Stipe to je ponuda koja se ne odbija. Jesi li razmislja o tome da ce Letica siditi na klupi ili tribinama? ili ce mozda stopama Delaca na posudbe pa na kraju nestati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare