To je to što me zanima!

Po prvi put veliki hrvatski derbi u sjevernom Londonu

Hrvate u sjevernom Londonu čeka međusobna utakmica. Luka Modrić i Vedran Ćorluka bit će u postavi Tottenhama, a Dudu na klupi Arsenala
Vidi originalni članak

Nedjelja nosi derbi Tottenhama i Arsenala na White Hart Laneu. Bit će to zapravo prvi veliki “hrvatski derbi” sjevernog Londona jer spektakularnu utakmicu u prvom dijelu prvenstva, 4-4 na Emiratesu, Dudu je gledao s tribina, još se oporavljao.
- Wenger mi je potvrdio da konkuriram za sastav protiv Tottenhama - rekao je Eduardo.
Dudu će za početak vjerojatno biti na klupi i “50-50” su šanse da će uopće zaigrati. Bit će to utakmica “na nož”, a i teren će biti težak za igru jer u Londonu danima pada snijeg, temperatura je oko nule i Wenger bi za Eduardov povratak možda mogao pričekati lakšu utakmicu. U najboljem slučaju zaigrat će tek pokoju minutu kao i Andrej Aršavin, zimsko pojačanje Arsenala.
Harry Redknapp vjerojatno će u početnu postavu Spursa uvrstiti Robbieja Keanea. Irac se vratio iz Liverpoola nakon samo šest mjeseci.
- On je tip koji se neće ustručavati reći u lice svakom što ga ide. Keane je jaka ličnost, a ovo je momčad puna mirnih tipova i treba im baš takav vođa. Robbie je novi kapetan - rekao je Harry.

OLIĆ I PETRIĆ PROTIV DRPIĆA
Osim utakmice u Londonu, gdje igraju Tottenham i Arsenal, “HR-derbi” igra se ovog vikenda i u Bundesligi. Jednu od ključnih utakmica u borbi za naslov prvaka HSV Ivice Olića i Mladena Petrića igra danas protiv Karlsruhea, čije je najveće zimsko pojačanje otpisani dinamovac Dino Drpić. Klub u kojem je nekoć igrao Slaven Bilić trenutačno je u zoni ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • luckystrike 07.02.2009.

    Tottenham će 100% pobijediti Arsenala a na kladionicama kvota je zaista dobra kao i na Schalke protiv Werdera.Probajte čiste jedinice a za one malo manje hrabre nek odigraju na tottenham oba tima daju gol a na Schalke 1X

  • man_u_francesco 07.02.2009.

    rađe bi da arsenal pobijedii da dudu zabi 2 komada, ok može i 3.. :P

  • nick name 07.02.2009.

    neka bude 1-1,Modrić i Dudu po gol i to je to!! s nestrpljenjem čekam utakmicu da barem vidim Dudua ak ništa drugo barem na klupi,polako,dolaze njegovi dani i bit će opet onaj stari!! ajmo Dudu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare