To je to što me zanima!

Po snijegu iz Splita za Zagreb: U Karlovcu čuli da nema tekme

Ekipa Torcide Mertojak u subotu je na 'Kutiji šibica' trebala odigrati utakmicu protiv ekipe CB Van Gogha. Kad su Splićani stigli do Karlovca, saznali su da utakmice nema
Vidi originalni članak

Ekipa Torcide Mertojak  iz Splita u subotu je trebala u Zagrebu na 'Kutiji šibica' odigrati utakmicu protiv ekipe CB Van Gogh. Iz Splita su krenuli u oko 5 sati, a kada su stigli do Karlovca organizatori su im javili da je utakmica otkazana zbog snježnog nevremena. 

Igrači i navijači Torcide Mertojak nakon toga  nastavili su put prema Zagrebu, gdje su pokušali dogovoriti ipak odigravanje susreta.

-  Organizator je nazvao Gudelja-Velagu i rekao mu kako ne trebamo dolaziti. Protiv ekipe CB Van Gogh trebali smo igrati u 12.15 sati, pa smo odlučili nazvati njih i pitati imaju li što protiv da se utakmica odigra. Oni su nam rekli kako nema problema,  samo da dogovorimo sve s organizatorima. Opet smo nazvali organizatora, a on nam je ponovio da ne dolazimo i nakon par sekundi je poklopio slušalicu - rekao je Ivan Jurjević iz Torcide Mertojak za Dalmacijanews.

Utakmica je odgođena za sljedeći vikend, ali iz Torcide Mertojak su poručili kako nemaju namjeru ponovno dolaziti u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • WOMANIZER 08.12.2012.

    pa mogao im je javit kad bi tam došli ono, mislim stvarno nula od organizacije!

  • tessa 10 08.12.2012.

    Itekako nam nedostaje pristojnosti!!!!

  • AC.MILAN 08.12.2012.

    egzekutor, eto vidiš kako si licemjeran, simpa ti je tekma i repka, ali ti se gade ikavica kakvon mi pričamo. to su dvostruka mirila, evo recimo, meni je simpa ikavica, ali ako već izdajen novine onda neću pisat kako i govorin ikavicon nego književni da me ceo svet razume :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare