To je to što me zanima!

Po uzoru na Ramosa: Ajaxovu golmanu s busa ispao trofej!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trofej je u rukama imao Stekelenburg koji je golman! S loptom se snalazi, ali s trofejima baš i ne! Nije ni čudo kad su ga zadnji put vidjeli 2004. Ispao mu je s busa
Vidi originalni članak

Dugih sedam godina Ajax nije osvojio naslov prvaka Nizozemske. U nedjelju su pobijedili Twente u izravnom obračunu i konačno su osvojili trofej. 

Kao što to obično biva, naslov su osim na stadionu, proslavili i vožnjom autobusom po gradskim ulicama. Dečki su si vjerojatno malo i popili. Maarten Stekelenburg sa suigračem je bio na vrhu autobusa i držao je trofej ('tanjur') u rukama. Ponosno su ga pokazivali navijačima, a u jednom trenutku pobjegao mu je iz ruku. Ravno na pod! Na sreću nije se razbio, a u pomoć je priskočio presretni navijač, uzeo ga i počeo trčati prema busu koji čak nije ni stao. 

Da stvar bude gora, trofej je u rukama imao Stekelenburg koji je golman! S loptom se snalazi, ali s trofejima baš i ne! Nije ni čudo kad su ga zadnji put vidjeli 2004. godine.  

Ramosu ispao kad je Real osvojio Kup kralja

Stekelenburgu se dogodilo isto što i Sergiju Ramosu. Nogometaši Reala slavili su s navijačima na madridskom trgu Plaza de Cibeles prvi naslov u kupu nakon 18 godina. Ramos je izgubio ravnotežu i trofej mu je ispao pod kotače autobusa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • blizanac88 16.05.2011.

    Kako neće kad je nastala gužva u šiberu pošto nemaju za otvoreni autobus!

  • lukavica 16.05.2011.

    to je on bacio lazni pehar,bila je to fora

  • IP95 16.05.2011.

    e pa ja bi uvea da stetu oko popravka snosi onaj kome je trofej ispa,pa nebi bilo vise ovakvog cirkusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare