To je to što me zanima!

Pobijedio u maratonskoj utrci na koju se zaboravio prijaviti...

Scott Downard (25) uvjerljivo je slavio na maratonskoj utrci Cowtown u Teksasu. No zaboravio se prijaviti na utrku pa je nastupio pod lažnim brojem. Diskvalificiran je...
Vidi originalni članak

Slavodobno je ušao u cilj s tri minute prednosti ispred drugoplasiranog maratonca. Scott Downard (25) slavio je gotovo 30 sekundi. Sve dok mu nisu prišli organizatori i rekli mu da je diskvalificiran. Shvativši da mu je dva sata i 40 minuta trčanja bilo uzalud, primio se za glavu.

Maratonac iz Oklahome zaboravio se prijaviti na utrku Cowtown u Teksasu. Još onako uspuhan priznao je da je uzeo broj od prijatelja koji se razbolio pa nije mogao sudjelovati u utrci. Pobjeda je neočekivano stigla u ruke Colina Stylesa koji je za pobjednikom zaostao više od tri minute.

- Uzet ću nagradu, zašto ne? - odmah je objavio Colin.

Downard je sportski prihvatio diskvalifikaciju i obećao da će se vratiti dogodine te pokušati pobijediti. Organizatori su objavili da je na utrci sudjelovalo više od 9000 natjecatelja od kojih se gotovo svi prijave.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_140683 29.02.2012.

    Da se prijavio nebi sad znali za njega. Napravio je pravi marketinški potez, svaka čast.

  • andi_1 29.02.2012.

    ...ovaj sa tri minute zaostatka je pravi pobjednik, bolje da se pokrio uhima i odreko se pobjede u korist ovog što je stvarno prvi uletio u cilj !

  • show 1 28.02.2012.

    Hrkljuš

Komentiraj...
Vidi sve komentare