To je to što me zanima!

Pobjeda života: "Ovakav sam rezultat čekala deset godina"

Igram ponovno kao tinejdžerica, rekla je Mirjana Lučić-Baroni (32), najveća senzacija ovogodišnjeg US Opena, nakon što je dobila 2. nositeljicu Simonu Halep
Vidi originalni članak

To mi je bio najbolji dan u životu . Pobijediti drugu tenisačicu svijeta u dosta lošoj sezoni, u kojoj su me mučile ozljede, čini se kao san, rekla je Mirjana Lučić-Baroni nakon plasmana u četvrto kolo US Opena .

- Znam da imam 32 godine, ali uzbuđena sam kao da imam 17 - kaže nasmijana bivša tinejdžerska zvijezda, kojoj su prognozirali veću karijeru od Serene i Venus Williams . A sad je izborila rezultat karijere u New Yorku izbacivši Simonu Halep , jednu od favoritkinja.

- Oprostite, ali ovo je jako emotivan trenutak za mene - obrisala je suze Mikica i nastavila:

- Gotovo deset godina čekam na ovaj rezultat i sad konačno mogu uživati u njemu. Ovo mi je možda i najveća pobjeda u karijeri .

Mirjana deset godina pokušava ostvariti značajniji rezultat na touru , ali je uglavnom na granici ulaska među 100 najboljih. Pokušala je i s Goranom Prpićem , mijenjala trenere, ali rezultat nikako nije dolazio. No sad se očito sve poklopilo, trenutačno je na 6-0 u New Yorku ...

- Mogu igrati kao Kimiko Date-Krumm s 40 godina, još je dosta ispred mene. Sad se osjećam kao tinejdžerica - rekla je Lučić-Baroni, koja je krajem 1990-ih s obitelji pobjegla u SAD od navodno nasilnog oca Marinka , koji ju je teniski stvorio.

Za četvrtfinale igra protiv Talijanke Sare Errani . Ako bude igrala kao protiv Halep, itekako može dobiti .

Idi na 24sata

Komentari 23

  • krokus 31.08.2014.

    Ima dosta iznenađenja.

  • no_name_7 31.08.2014.

    Svaka cast za Mikicu ! Za 20 min krece mec sa Errani, pa tko moze neka gleda, jel se nadam da ce Eurosport prenositi posto igraju na Artur Ashu... A protiv Errani ima dosta dobre sanse ako bude igrala kao do sada... Errani je klasicna pimplerica, bez servisa, ali sve vraca kao da igras protiv zida ! Mirjana je potpuna suprotnost i nadam se da ce ju pomest sa svojim snaznim udarcima... Predviđam max. 4-5 gemova za Errani ;)

  • milan jovan i ostali dolje 31.08.2014.

    Sto milijuna posto sam uvjeren da ćeš danas pregazit Erani koja je igrom stoljećima iza tebe. Zaslužila si minimalno finale protiv Serene. IDEMO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare