To je to što me zanima!

Pobjednički povratak čudesne Amerikanke: Prvo slavlje Vonn

Lindsey Vonn u Svjetskom kupu nije slavila od siječnja ove godine, a danas je u superveleslalomu u Val d'Isereu stigla do svoje prve pobjede u sezoni i 78. u karijeri...
Vidi originalni članak

Amerikanka Lindsey Vonn pobjednica je super-G-a za skijašice koji se u subotu vozio za Svjetski kup u Val d'Isèreu što joj je 78. pobjeda u Svjetskom kupu u karijeri. 

S vremenom 1:04.86, Vonn, koja nije slavila u Svjetskom kupu od siječnja, bila je brža 31 stotinku od drugoplasirane Talijanke Sofie Goggie i 39 stotinki od Norvežanke Ragnhild Mowinckel.

Amerikanki je ovo 78. pobjeda u povijesti Svjetskog kupa čime je samo povećala svoju prednost na vrhu. Apsolutni rekorder je Šveđanin Ingemar Stenmark koji je u karijeri pobijedio 86 puta.

Hrvatska skijašica Leona Popović koja je trebala nastupiti danas u Val d'Isereu nije startala. 

U poretku skijašica u super-G-ju prva je Tina Weirather iz Lihtenštajna sa 160 bodova, druga je Jasmine Flury iz Švicarske sa 149 bodova, a treća je Nicole Schmidhofer sa 130 bodova. Današnja pobjednica Vonn je na osmom mjestu sa 107 bodova.

 U ukupnom poretku prva je Amerikanka Mikaela Shiffrin sa 521 bodom, druga je Njemica Viktoria Rebensburg sa 412 bodova, a treća je Weirather sa 294 boda.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mentalist1 16.12.2017.

    Nazalost ona je feminist, i nikakva fizicka ljepota ne moze nadoknaditi tu karakternu manu.

  • klokan_jack 16.12.2017.

    Mhmhmmmm von :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare