To je to što me zanima!

Pobjednik Hanžeka: Na Jamajci pratimo hrvatske nogometaše! Luka Modrić mi je najdraži

Jamajčanin je slavio s 13.13 sekundi, što je bolje vrijeme nego što je lani postigao svjetski prvak Amerikanac Grant Holloway, ali slabije od rekorda mitinga Amerikanca Devona Allena (12.99) iz 2021.
Vidi originalni članak

Drago mi je što sam došao opet u Hrvatsku, zemlju izvrsnih nogometaša, a Modrić mi je jedan od najdražih igrača uopće, kazao je pobjednik Memorijalne utrke Boris Hanžeković na 110 metara na zagrebačkome mitingu Jamajčanin Hansle Parchment.

Jamajčanin je slavio s 13.13 sekundi, što je bolje vrijeme nego što je lani postigao svjetski prvak Amerikanac Grant Holloway, ali slabije od rekorda mitinga Amerikanca Devona Allena (12.99) iz 2021. Parchment je bio treći u toj utrci.

HANŽEKOV MEMORIJAL Perković slavila na Hanžeku! Pala tri rekorda mitinga, ali i svjetski rekord na 2000 metara

- Bila je to dobra utrka, zadovoljan sam jer je kraj sezone i zdrav sam. U Budimpešti sam postao svjetski doprvak iza Hollowaya i malo sam razočaran tim ishodom te jedva čekam Olimpijske igre u Parizu za uzvrat - kazao je aktualni olimpijski prvak na 110 metara prepone.

pravdica je zadovoljena Konačno pobijedio na Hanžeku: Trenira sam sebe i nogometaše Lokomotive! 'Sad mogu u Pariz'

- Drugi put sam u Zagrebu i opet moram pohvaliti ozračje na ovom malom stadionu. Svi ovdje očito prate atletiku, nisu samo zaluđeni nogometom. I na Jamajci smo pratili uspjehe hrvatskih nogometaša, a Luka Modrić mi je najdraži. Pratim ga redovito u Realu - kazao je 33-godišnji Jamajčanin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mrTrobec 10.09.2023.

    najdraži dio mu je gdje Luka laže na sudu

  • 10.09.2023.

    Pratite Hrvacku Poreznu upravu ili pravosuđe. Tamo su naši nogometaši najuspješniji ♥️

  • edo0308 10.09.2023.

    Nemoj da te ker čuje😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare