To je to što me zanima!

Pobjeđuje i u pokeru: Ronaldo skriva karte kao i nekoć loptu

HLADAN KAO LED ‘Pogledi čvrsti, ljepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje...’, baš bi ti stihovi odgovarali Ronaldu, zvijezdi pokera. Krenuo je stopama Beckera, Nadala...
Vidi originalni članak

Luis Nazario de Lima (36), “pravi” Ronaldo, ima novi hobi. Nekad najbolji svjetski nogometaš danas je uspješan pokeraš na turnirima PokerStars u rodnom Brazilu.

Nakon što je sudjelovao na nekoliko probnih turnira, Ronaldo je potom “uskočio” i u glavni turnir PokerStarsa, na kojemu su svojedobno nastupali i tenisači Boris Becker te Rafael Nadal.

- Obožavam poker, a sad mogu i pred kamerama pokazati što znam. Mislim da sam dovoljno hladan da mogu zavarati protivnike ako zatreba. Iako, ovo je samo igra - kazao je Brazilac.

Možda se Ronaldu svidi poker pa krene i u profesionalne vode. Bivši ruski tenisač Jevgenij Kafeljnikov vrlo je uspješan na turnirima World Series of Poker, a 2005. bio je i u finalu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • radislav 29.04.2013.

    sta pisati o ovome coveku samo rijeci hvale,jedan najbolji napadac na svijetu!!!

  • đuro kojotovski 29.04.2013.

    odličan igrač bio a takav će i ostati, pogledali dane u Interu, Barceloni ili Realu gdje je bio najbolji uz Zizoua, Figa i Carlosa.. stroj za golove..

  • JozoKraljic 29.04.2013.

    Jedan od najboljih, ona njegova ćela pa potom i onaj čudni friz iz Japana i Koreje, kada se sjetim tih poteza, mnogi govore da su Mesi i Kristina bolji od njega, ali Ronaldo je u svom vremenu bio nenadjebiv, mnogi su igrali ali je Ronaldo briljirao :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare