To je to što me zanima!

Pobuna doktora: Mi treneru ne govorimo koju formaciju igrati

Modrić bi se mogao vratiti već za tri tjedna, kažu izvori iz kluba, no liječnici su i dalje ljuti jer su upozoravali da se hrvatskom veznjaku mora dozirati minutaža...
Vidi originalni članak

Shvaćam da su treneri pod pritiskom zbog rezultata, ali pod velikim pritiskom su danas i liječnici, kaže nam dr. Boris Nemec.

Već 19 godina doktor Nemec radi u hrvatskoj reprezentaciji.

- Promijenilo se sedam izbornika, no svi su slušali liječnike. Je, bilo je i pokušaja da netko zaigra bez našeg ‘zelenog svjetla’, no nikad nisu stavljali nespremne igrače - kaže Nemec.

Izbornici su slušali liječnike, ali Carlo Ancelotti nije. A liječnici su upozoravali da Modriću mora dozirati minutažu...

- Realovi liječnici odradili su sjajan posao kad se Luka oporavljao. Upozorili su da ga se ne smije preopteretiti, a baš to se dogodilo. Još prije tri mjeseca upozoravao sam da treba biti oprezan kad Modrić opet zaigra, da je velika mogućnost od nove ozljede ako odmah nakon povratka bude previše napora - kaže Nemec i dodaje:

- Treneri se danas previše miješaju u naš posao. Zamislite da mi njima govorimo tko bi trebali biti stoperi ili da bi umjesto 4-3-3 trebali igrati 4-4-2.

Prošli tjedan je Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt nakon 38 godina napustio Bayern. Razlog - sukob s Guardiolom.

- Jedan je od najboljih na svijetu u sportskoj medicini, liječio je i mnoge naše igrače, čak i Usaina Bolta, a onda mu Guardiola sarkastično plješće u lice. I mi griješimo, ali moralo bi nas se više uvažavati - kaže Nemec.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • lukica25 21.04.2015.

    vrati se brzo!

  • bronza 21.04.2015.

    Ronaldo igra sve utakmice za Real već godinama. Tuku ga i razbijaju više od bilo kojeg igrača, a on nije povrijeđen. Ili ako je onda je to na kratko. Prema tome, ne stoji doktorova priča da je Modrićeva povreda zbog iznuravanja čestim igranjem. U pravilu su povrede rezultat oštre igre svih u vrhunskom nogometu, a ne predispozicije nekih igrača za povrede.

  • eroHercegovac 21.04.2015.

    Nemec kad ti bude placao Modrica onda ces i odredit koliko ce igrat. Nit je obnovio staru ozljedu nit si ti Realov lijecnik i tko tebe ima ista da pita i sta se mjesas lad te nitko nista ne pita. Da si strucnjak onda bi bio lijecnik nekog vrhunskog kluba a ne reprezentacije di si dosao preko Srebrica i pokojnog Vlatka, i ti ces da sudis Realu i njihovoj lijecnickoj sluzbi. Najbolje da da je do kraja godine skupljao lopte da se ne ozljedi ponovo. Dao bih ja tebi jos prijedva ali admin je na tvojoj strani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare