To je to što me zanima!

Pobuna! Pique, Ramos i Sergio prijete bojkotom reprezentacije

Španjolska nogometna reprezentacija mogla bi na Svjetskom prvenstvu biti bez Sergija Busquetsa, Sergija Ramosa i Gerarda Piquea zbog otkaza direktorici nacionalne momčadi Mariji Jose Claramunt
Vidi originalni članak

Iako je Španjolska u teškoj kvalifikacijskoj skupini izravno izborila odlazak na Svjetsko prvenstvo te ima momčad koja bi mogla biti među favoritima za naslov, u reprezentaciji nikad nema mira. Nakon previranja oko katalonske neovisnosti i straha da dva stopera Pique i Ramos više neće moći zajedno igrati, senatori su ovoga puta na istoj strani. I prijete da više neće igrati za Španjolsku!

Razlog? Otkaz direktorici reprezentacije Mariji Jose Claramunt koju je smijenio novi predsjednik saveza Juan Luis Larrea. A kako Claramunt reprezentativci obožavaju, tri iskusna prvotimca, Busquets, Ramos i Pique, odlučili su pokrenuti pravu pobunu i zaprijetiti savezu, predsjedniku, izborniku... Ukratko, svima ako Claramunt ne vrate na njenu funkciju.

- U interesu svih bilo bi da Maria Jose Claramunt ostane s nama - rekao je nakon utakmice s Italijom Ramos i tako jasno pokazao čiju stranu su odabrali igrači.

Ostane li nova vrhuška saveza pri svojoj odluci, izvori bliski reprezentaciji kažu kako će trojac sigurno otići u reprezentativnu mirovinu. No, pitanje je može li uopće Larrea donisiti bilo kakve odluke. Naime, novi predsjednik je suspendiran zbog optužbe za korupciju te čak nije mogao ni pričati s igračima posljednjih mjesec i pol, a nije mogao niti javno čestitati svojoj reprezentaciji na plasmanu na SP ili Busquetsu na stotom nastupu za 'furiju'.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Fidelcastron 21.10.2017.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu.

  • Frenkyy 20.10.2017.

    Treba nogom u guzicu svoj trojci i raus iz repke! Na njima je da igraju a ne da se brinu o zaposlenima.

  • Joker123 20.10.2017.

    Da bar nasi tako protiv mamica i sukera

Komentiraj...
Vidi sve komentare