To je to što me zanima!

Pobuna u Maksimiru - Suspendirali Tomu Šokotu!

Svlačionica više ne respektira trenera koji je plaćeniji i od najboljeg igrača, kapetana Modrića. Iako je rušio rekorde u nizu pobjeda
Vidi originalni članak

Dinamova publika zapravo ga nikad i nije prihvatila. Branku Ivankoviću iz neobjašnjivih se razloga nikad nije skandiralo na Maksimiru. Ni kad je pobjeđivao Hajduk, ni kad je osvojio naslov prvaka Hrvatske, ni kad je rušio rekorde u nizu pobjeda... Baš niti jednom! I to nešto govori o njegovoj karizmi.
A sad, kad se izgubilo od Ajaxa, pa još i od zadnjeg Varteksa, leđa mu je, izgleda, okrenula i kompletna svlačionica.
Kad zamjenik kapetana Dinama odbije sjediti na klupi i još javno poruči da trener ne govori istinu jer on - Tomo Šokota - “uopće nije nespreman”, to je najbolji znak da je sve definitivno otišlo k vragu. Trebao je Ivanković reagirati već nakon pobjede protiv Domžala, kad je Luka Modrić (kapetan!) putem medija poručio da ne želi igrati zadnjeg veznog, a Šokota da ne želi igrati povučenog napadača.
No nije, šutke je prešao preko svega. Nije reagirao ni na Mamićeve upade u svlačionicu.
Za 20.000 eura na mjesec morao je znati bolje. Ili on uopće nije vrijedan tog novca...









ZORAN MAMIĆ: NEMORALNI TRAŽE DA UPRAVA ODE
Nakon dva poraza zaredom i katastrofalne igre u Varaždinu ceh je platio Tomo Šokota. Dinamov napadač izjavio je “kako nije u Dinamo došao sjediti na klupi” i da to odbija.
- Šokota je dobro i uredno plaćen profesionalac i na njemu je da sluša trenera. Do daljnjeag je suspendiran, dobit će trenera i raditi odvojeno od momčadi - obavijestio nas je Zoran Mamić.
Sportski direktor izjavio je kako je trenerova pozicija čvrsta i kako je “bespredmetno pričati o njegovoj smijeni”. Jednako mišljenje ima i o temi “odlazak Mamića iz Dinama”. Za veliku većinu navijača koji to traže on misli da su - nenormalni i nerazumni.
- Svaki normalan čovjek vidi da je to nerazumno. Dobro radimo, planski i na pravom smo putu. I zato sve u klubu boli kada s tribina viču “Mamiću, odlazi” - dodao je Zoran Mamić.

DOBRA VIJEST
Nakon dva poraza Dinamo u utorak u Kupu igra protiv lakšeg protivnika, Virovitice, i mogao bi opet na pobjedničke staze.

LOŠA VIJEST
Odgovorni u klubu opet ne žele priznati vlastite pogreške u vođenju politike, sada su krivce našli i u - balonima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jerkovic 25.09.2007.

    Mamic je od Dinama napravio yrziste.... Sta valja je prodao ili ce prodati.... Pa s kim ce onda uc u europu... Mozda i on danas sutra pocme u prvih jedanaest

  • lippi 25.09.2007.

    A kad su im govorili da dovode istrošenog igrača, rekli su da to nije točno i da će Šokota biti veliko pojačanje. Toliko o Dinamovoj viziji i sportkoj politici

  • zagy10 25.09.2007.

    Mamić je lopov kakvog svijet nije vidio! Hoće Dinamo uvesti U Europu - po njegovim prićama to mu je životna želja i ambiciaj,a samje izbacio Dinamo iz Europe kada je prodao Eduarda i Čarlija! što se tiće Ivankovića on je ziheraš i kada će postaviti Dinamo da igra kao Rijeka protiv Hajduka ljudi će mu skandirati! lako je voditi Dinamo protiv momćadi iz HNL-a, a pokazal se protiv Ajaxa

Komentiraj...
Vidi sve komentare