To je to što me zanima!

Pobuna u Manchesteru: Pogba bojkotira pripreme i želi otići

Nekad najskuplji igrač svijeta i član najbolje postave Premier lige prošle sezone čeka transfer u Real Madrid, no čini se da će mu struka Uniteda taj potez maksimalno moguće otežati
Vidi originalni članak

Francuski veznjak Paul Pogba (26) izazvao je pravu buru kada je prije nekoliko dana javno obznanio da je vrijeme za nove izazove i da želi napustiti Manchester United.

Nekad najskuplji igrač svijeta i član najbolje postave Premier lige prošle sezone čeka transfer u Real Madrid, no čini se da će mu struka Uniteda taj potez maksimalno moguće otežati.

Stoga će, prema pisanju Evening Standarda, Paul Pogba bojkotirati ljetne pripreme na kojim ga izvršni direktor kluba Ed Woodward želi vidjeti. Kako sada stvari stoje, Pogba je odlučio ne pojaviti se na pripremama, odnosno bojkotirati okupljanje s klubom.

Cijela situacija oko Pogbe pretvara se u sapunicu jer je igrač očigledno nezadovoljan, međutim United ga svim silama želi zadržati u svojim redovima. Takva opcija nema svijetlu budućnost, a zlatna je ona izreka da je "nezadovoljan igrač najgori igrač".

United će, u slučaju prodaje, iz transfera pokušati izvući maksimum. Engleski medij navodi da će za Pogbu tražiti 145 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ajzakbaraba43 17.06.2019.

    Idi vise samo da te se prestane provlacit po novinama.. najveca si prevara od igraca..

  • 17.06.2019.

    Borise daj budi malo dublji te spomeni najvecega krivca sto se ovo dada dogadja manuu a on je Ed Wostvod,da nije bilo tog covjeka pogba bi bio bivsi a Mou bi slagao ekipu koja bi bila bolja od ove sada...ljudi ni se necemu nadali sada je ovo propadanje velikoga kluba,koji nije prepoznao krivca...koji je 13god cekao da Sir Alex postane to sto je postao a nije imao strpljenja sa jednim od najvecih trenera danas!

  • 17.06.2019.

    Sta ce sada Galzer reci na Eda Woostvoda koji je stao u pogbinu obranu kada je izbila svadja sa Mouom i kada ga je mou bio otpisao??? Zar taj covjek ima obraza vise biti u Utd posle necega ovakvoga??? Branio je igraca koji sada klubu radi upravo ono sto je radio Mou a da je dao potporu Mourinhu onda bi sada igrao LP te bi on slagao momcad za buducnost! Ovako Manu tone i tone

Komentiraj...
Vidi sve komentare