To je to što me zanima!

Počast najboljem igraču: Zastava je samo za Pranju

Na utakmicama Heerenveena pojavljuje se hrvatska zastava s ispisanim imenom Danijela Pranjića. Naš je igrač nedavno upoznao fanove
Vidi originalni članak

Danijel Pranjić glavni je igrač  nizozemskog Heerenveena, najpopularniji međ1u navijačima. I već dvije godine iza gola na Heerenveenovu stadionu na svakoj utakmici visi hrvatska zastava na kojoj crnim slovima piše - Danijel Pranjić. Jedna je od rijetkih navijačkih poruka na ogradi uz igralište, jedina s imenom jednog od igrača.
- Danijel uopće ne zna tko stavlja tu zastavu iz utakmice u utakmicu - rekao je nedavno Pranjićev prijatelj iz Orahovice, međutim, u međuvremenu je Pranja saznao tko su tajni obožavatelji.
- Ipak sam upoznao te ljude, malo smo i porazgovarali. Oni su Nizozemci, nemaju nikakve veze s Hrvatskom. Eto, valjda im se sviđa kako igram pa su me odlučili podržati - kaže Pranjić, koji bi jednog dana mogao dobiti tu čuvenu zastavu.
- Oni su ponudili, ja sam pristao, darovat će mi tu zastavu na odlasku iz Heerenveena - kaže Pranjić, kojeg u klubu, unatoč brojnim ponudama, žele zadržati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HrvatskaHrvatima 06.12.2008.

    Predivno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare