To je to što me zanima!

Počela 'čistka' u Hajduku: Mornar umjesto Buljana

Hajduk ima novog sportskog direktora. Joško Svaguša sve je dogovorio s bivšom igračkom zvijezdom 'bilih' Ivicom Mornarom
Vidi originalni članak

Ivica Mornar bit će novi sportski direktor Hajduka, a na toj će dužnosti zamijeniti Ivana Buljana. Mornar je sve dogovorio u popodnevnim satima sa v. d. predsjednika Joškom Svagušom. Tako će Hajdukovu struku voditi Šurjak i Mornar, slučajno ili ne odlični prijatelji Željka Keruma. Vijest je večeras procurila iz Svagušinog tabora, ali to je navodno tek početak velikih smjena na Poljudu. Mornar je bivši igrač Hajduka, ali i Eintrachta, Standarda, Anderlechta, Portsmouthu, Seville, Rennesa... Igračkog iskustva mu ne nedostaje, sad je na novom početku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • torcida 23.08.2009.

    doveli su čovika bez iskustva,bez škole,bez gospodskog štiha koji triba krasit osobu na takvoj poziciji.malnar pardon mornar show na poljudu,još nek dođu jajan i ševa pa nek slađa u cirkusu pjeva.

  • cmicmi 21.08.2009.

    Svaka čast hajduku na povijesti , ali ako ovog prepotentnog imbecila primaju u klub , u PM , ode hajduk još više u crnu rupčagu. Pa taj Mornar ne može ni nacrtane ovce čuvat , on bi ih pogubil...... Dajte dalmatinci , porazbijajte njuške ovim idiotima koji su vam ušli u upravu pa da imamo konačno 2 normalna kluba u HR. Pozz iz ZG

  • user_34983 21.08.2009.

    pogledajte mornara i nek mi neko kaže da je taj pametan. SELJOBER! toliko je pametan da je par godina bia u braku sa djevojkom poznatom po :it\'s ok. TUPINA. al je seljo kao i svaguša podrijetlom iz zaseoka svaguša (nije niti iz sela) pa sad u hajduku za njega ima mjesta. još čujem da mu je prvi posao vratit prebjega perišića u hajduk. taj mali je u posljednjih 3 mj. imao nekoliko plaćenih oglasa u novinama u hr, niko ga neće, al eto u hajduku ga hoće. iako je prebjeg iz tog hajduka. di je tu čast!? i još su vratili onog UHLJEBA šurjaka!!!UF, NIKAD GORE. GORE OD OVOG NE MOŽE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare