To je to što me zanima!

Počela Druga HNL: Zagreb u osam minuta pregazio Rudeš

Nogometaši Zagreba premijernu sezonu u drugoj ligi otvorili su uvjerljivom pobjedom nad Rudešom u Kranjčevićevoj 3-0. Goste su dobili 'blitzkriegom' od 33. do 41. min.
Vidi originalni članak

Mjesec dana nakon početka najvišeg ranga hrvatskog klupskog nogometa počela je Druga HNL, koju su u petak otvorili nogometaši Zagreba i Rudeša.

'Pjesnici' nakon najlošije sezone u povijesti HNL-a, koja ih je stajala prvoligaškog statusa, premijeru u drugoj ligi otvorili su na uvjerljiv način. Momčad Vjekoslava Lokice demonstrirala je moć protiv gostiju iz Rudeša razbivši ju 3-0.

Domaćini su pitanje pobjednika riješili 'blitzkriegom' u samo osam minuta, od 33. do 41. minute. Vodstvo je donio Dedić, koji je izigrao obranu Rudeša te matirao golmana Vinceka. Samo pet minuta kasnije Zagrebaši su povisili na 2-0 golom Jurendića, koji je zabio nakon centaršuta Bevaba. Za konačni potop gostiju pobrinuo se Boban, koji je u 41. minute nakon odbijanca postavio konačni rezultat.

Rudeš do kraja utakmice nije uspio ozbiljnije ugroziti gol Livakovića, iako je od 70. minute igrao s igračem više nakon što je Lovro Medić pocrvenio zbog namjernog udaranja Piršića.

Danas su na rasporedu tri utakmice, a igraju Segesta i Zelina, Sesvete i Gorica te Solin i Inter.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Penny Dollar 17.08.2013.

    Kroz 2-3 sezone ce se iz prve dvije lige izfiltrirat ovi manji klubovi, te cemo u Prvoj ligi uvijek imat 10 ekstra klubova, a u Drugoj barem 5 zanimljivih koji ce se tuci za ulazak u visi rang. Nece vise svako selo moci do elite. Liga 10 je pun pogodak vec sada, a za par sezona ce se to jos vise osjetiti, jos kad bi i 2.HNL s 12 smanjili na 10 bilo bi jos bolje.

  • Hasenfefer 17.08.2013.

    ZAGREB, ZAGREB, ZAGREB iji klub od njih već su nas bacali u treću ligu i za YUGE pa se srce zagrebačko vračalo Naprijed bijeli HERCEGOVCI i Bandić su Vas zjebali zbog zemljišta u kranjčevićoj, ali Vi ste star

  • Joker123 17.08.2013.

    Abdurahimi ili Šovšić bi trebali doći u Hajduk,tako se priča sad još pogotovo zbog ozljede Caktaša

Komentiraj...
Vidi sve komentare