To je to što me zanima!

Počela je prodaja ulaznica za sljemenski spektakl u siječnju

Ulaznice su u prodaji u Vip centrima i putem on line sustava www.ulaznice.hr. Za žensku utrku cijena je 60 kuna za odrasle, dok je za mušku 100 kuna za odrasle...
Vidi originalni članak

Sljemenski spektakl sve je bliže, a krenula je i prodaja ulaznica za žensku i mušku utrku Svjetskog skijaškog kupa. Ulaznice su u prodaji u odabranim Vip centrima i putem on line sustava www.ulaznice.hr. 

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 25 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan za oba dana. 

Kupnjom ulaznica uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma uz nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, gledateljima je u cijeni svih vrsta ulaznica uključen prijevoz, koncerti domaćih izvođača na Krumpirištu, poklon svakom gledatelju – hrvatska navijačka zastavica, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu.

DJ Čičak na Krumpirištu

I ove će godine na Krumpirištu biti vrlo bogat zabavni program – 4.1. nastupa grupa Angels, dok 6.1. gledatelje zabavlja Živa legenda. Oba dana program na Krumpirištu vodi Ivan Vukušić, a glazbu pušta DJ Čičak. 

Vlakom 40 posto jeftinije

Ljubitelji skijanja iz Hrvatske, ali i iz Slovenije i ove će godine moći vlakom na Snježnu kraljicu i to uz popust od 40 posto. Dogovoreno je to s HŽ-om. Da bi se povlastica ostvarila, potrebno je prilikom kupovine povratne prijevozne karte izjaviti da se putuje na Snježnu kraljicu te kondukteru u vlaku u povratku pokazati ulaznicu za utrku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nas123456789 27.12.2012.

    iidemo svi na sljeme uziivat :) aa vi koji podcjenujete ivicu ii sljeme pokopajte se!! cijeli dan tu sjedite ii pravite se pametnii a nemate pojma o pojmu, fuujj.

  • daljinac 21.12.2012.

    koga ćemo mi to vidjeti na sljemenskom spektaklu ? ma našega brunu kovačevića !joj jedva čekam !

  • ikdominator 20.12.2012.

    skupa zabava

Komentiraj...
Vidi sve komentare