To je to što me zanima!

Počelo je! Zubac double-double, Dončić zabio uzaludna 42 poena

Fantastični Dončić je sa 42 poena postao najbolji strijelac NBA povijesti u debitantskoj play off utakmici. Donovan Mitchell je utrpao - 57 (pedeset i sedam!) poena za Utah koji je poražen od Denvera
Vidi originalni članak

Onaj tko je probao znat će o čemu govorim: postoji košarka, a onda postoji i jedan drugi, bolji sport - play off košarka. Sve je drukčije i veće kada igraš NBA play off, odavno je objasnio dvostruki NBA prvak Kenny Smith.

Kao nikad dosad u povijesti taj smo, bolji i veći sport, dočekali tek u drugoj polovici kolovoza. Počela je jedna od najvećih sportskih čarolija, počeo je - NBA play off!

POGLEDAJTE VIDEO: ZUBO I DJEVOJKA... SLAM DUNK

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U startu: Ivica Zubac i Clippersi su ostvarili pobjedu, 'Zubo' je odmah složio double-double (10 poena i 10 skokova u 22 minute na parketu), a kod poraženog Dallasa Luka Dončić je, onako za dobar dan, srušio jedan vječni rekord...

Slovensko košarkaško čudo je sa 42 poena postalo najbolji strijelac NBA povijesti u debitantskoj play off utakmici! Dodao je još 9 asistencija i 7 skokova, 'da se nađe' pa još jednom oduševio cijeli košarkaški svijet.

Ali ni s takvim Dončićem Mavericksi nisu mogli preko Clippersa za koje su, u svojoj prvoj zajedničkoj play off utakmici, Kawhi Leonard i Paul George, skupa zabili 56 poena i društvo iz Los Angelesa povelo je 1-0.

Nijedan gost nije srušio prednost domaćeg terena. Uz Clipperse i Denver, i Boston i Toronto ostvarili su domaće pobjede u prvoj utakmici, a najteže su to napravili Jokićevi Nuggetsi koji su Jazzere slomili tek u produžetku.

A trebalo im je puno da slome Utah jer Donovan Mitchell je utrpao - 57 (pedeset i sedam) poena za poraženu momčad!

Rezultati

Denver  - Utah 135:125 (produžetak)
Toronto  - Brooklyn 134:110
Boston - Philadelphia 109:101
LA Clippers - Dallas 118:110

Večeras i noćas:

19:30 Milwaukee - Orlando
22:00 Indiana - Miami
00:30 Houston - Oklahoma
03:00 LA Lakers - Portland

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zvecko_1 18.08.2020.

    Srbi dominiraju NBA.

  • cicinakitu 18.08.2020.

    prednost domaceg terena eventualno ima samo orlando, ali i to je pod ogromnim upitnikom s obzirom na trenutnu organizaciju igre nba... zato ako se ne zna, ne pise se o tome!

  • Tomi10 18.08.2020.

    "Kod Denvera", "prednost domaćeg terena", alo novinarčići, igra se u Orlandu

Komentiraj...
Vidi sve komentare