To je to što me zanima!

Počeo 19. Torcida kup: Džeko i Ibričić zabili pred 4000 ljudi

U Vukovarskoj ulici u Splitu krenuo je 19. Torcida kup, kojeg je otvorila momčad Hercegovac Visoko potkrovlje. Za njih su igrali Džeko i Ibričić, koji su donirali novac
Vidi originalni članak

Gotovo 4000 gledatelja okupilo se večeras na malonogometnom igralištu u splitskoj Vukovarskoj ulici kako bi pogledali utakmice 19. Torcida kupa. Prije svega utakmicu momčadi Hercegovac Visoko potkrovlje za koju su zaigrali bosansko-hercegovački reprezentativci Edin Džeko i Senijad Ibričić.

Njihova momčad pobijedila je MNK Sumartin 3-1, a Džeko i Ibričić postigli su prva dva gola. Nakon utakmice brojni navijači okupili su se oko ljubimca Torcide Senijada Ibričića, a i Džeko je morao podijeliti jako puno autograma. Premda mnoge čudi da 40 milijuna vrijedan igrač poput Džeke igra malonogometne turnire na betonskim podlogama, ovo nije prvi put da se Džeko okušava u malom nogometu pred splitskom publikom. Podsjetimo, u zimi 2011. godine, dok ga je pola Europe pokušalo dovesti u svoje redove Džeko je nastupio na humatniranom malonogometnom turniru 'Četiri kafića'.

Nakon susreta Ibričić i Džeko su saznali kako se na turniru prikupljaju donacije za pomoć Hajduku, izvadili su sav novac iz džepova, te se ispričali kako nisu znali, jer bi ponijeli u tom slučaju i više. 

Teško da će zbog obaveza zaigrati u sljedećem kolu, no i ovako su učinili uslugu ne samo svojoj momčadi nego i Torcida kupu, koji je ove godine privlači respektabilan broj ljudi. Svaku večer okupi se između 4 i 5 tisuća gledatelja, a očekuje se da će, kako turnir bude ulazio u završnu fazu, broj gledatelja rasti.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • edyse 06.07.2013.

    Zasto uvijek traziti negativnosti. Jednostavno reci dobri su momci, hvala im

  • HrvojeIvančić 05.07.2013.

    Svaka čast !Džeki i Ibri pozdravi iz Zagreba

  • Diavolo_1 05.07.2013.

    prije 3 dana u dubrovniku http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/clanak/ibricic-dzeko-spahic-i-bakljada-u-gruzu-fotogalerija.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare