To je to što me zanima!

Počeo otpis - Od sad se igra za mjesto u Hajduku

Ja nisam slagao ovu momčad, naslijedio sam je, rekao je trener Jarni, koji je nakon utakmice u Čakovcu najavio 'kvalifikacije za Hajduk'
Vidi originalni članak

Najava trenera Hajduka Roberta Jarnija, prema kojoj je razdoblje do kraja prvenstva “kvalifikacijsko” za sve igrače koji i u sljedećoj sezoni žele nositi bijeli dres, poput prijetnje još odzvanja Poljudom.
- Ne želim prijetiti, no u moje vrijeme su osjećaj pripadnosti klubu i profesionalnost bili neupitni. Tko je bio u Čakovcu i vidio drugo poluvrijeme, sve mu je jasno - nezadovoljani je Jarni.
No ni jučer nije otkrio imenima onih koji ga nisu zadovoljili.
- Previše je važno ono što slijedi da bih trošio vrijeme na analize.
U iduća tri tjedna, u ritmu srijeda-subota, Hajduk očekuje čak 7 utakmica koje bi mogle prelomiti sezonu. Ostanak na drugoj poziciji i prolaz u finale Kupa nameću se kao imperativ, no pitane je može li skupina nezainteresiranih i nezadovoljnih, svjesnih da dogodine neće nositi bijeli dres, garantirati bolje igre i pobjede.
- Ne mogu ući u glave igrača da bih znao što misle, a momčad sastavljam prema onome što vidim na treningu - slegnuo je ramenima trener Jarni.

GORANU MARIĆU NAJDELIKATNIJI POSAO
U Hajduku su sastavili ekspertne skupine koje bi im trebale pomoći pri izradi elaborata o preoblikovanju Hajduka u š.d.d. Na čelu skupine za članstvo i marketing je informatički stručnjak Lorenco Vudrić, skupinu za pravna pitanja vodi odvjetnik Zlatko Mičin, a bivši nogometni sudac i predsjednik saborskog odbora za financije i proračun Goran Marić vodi najvažniju skupinu, koja brine o financijama i reviziji.

GUŽVA NA IZLAZNIM VRATIMA
Što zbog isteka ugovora, što zbog loših igara i statusa u momčadi, teško je povjerovati kako će Cernat, Sablić, Živković, Bartolović, Pelaić, Bušić, Tomić, Pandža... i dogodine nositi bijeli dres. Kad se k tome dodaju Kalinić i Andrić, koji imaju brojne ponude iz inozemstva, jasno je kako bi Hajduk u sljedeću sezonu trebao ući s potpuno novom momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • daja26 31.03.2008.

    hajdukovci na BIRO

  • user_24191 31.03.2008.

    puno im sreće želim tako da ponovno imamo zanimljivo prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare