To je to što me zanima!

Počeo teći rok u kojem Hajduk mora platiti 2.4 milijuna dolara

Županijski sud u Splitu potvrdio je presudu prvostupanjskog suda, prema kojoj je Hajduk obvezan isplatiti tužitelju, agenciji A.F.I.S. iznos od 1,2 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Na Poljudu su zaprimili presudu Županijskog suda u Splitu, kojom je potvrđena presuda prvostupanjskog suda, prema kojoj je Hajduk obvezan isplatiti tužitelju, agenciji A.F.I.S. iznos od 1,2 milijuna dolara s pripadajućom kamatom. Time je započeo teći rok od 14 dana u kojem moraju podmiriti dug.

- HNK Hajduk poduzet će sve pravne radnje sukladno Zakonu o parničnom postupku i stupit ćemo u kontakt s tužiteljem radi otvaranja razgovora oko rješavanja obveza definiranih pravomoćnom sudskom presudom – priopćili su s Poljuda.

Podsjetimo, spor je pokrenut 1999. godine, zbog toga jer Hajduk nije isplatio agenciji A.F.I.S. proviziju za transfer Ivice Mornara i Mirsada Hibića iz Hajduka u Sevillu 1996. godine. U međuvremenu je, u proteklih 13 godina, trošak uz kamate i naknadu odvjetnicima, narastao preko 2.4 milijuna dolara. Premda žalba ne odgađa isplatu, u Hajduku se nadaju kako će ipak uspjeti odgoditi plaćanje sve do pravomoćne presude Vrhovnog suda, kojem će se u roku žaliti. To je moguće jedino ukoliko dokažu kako bi im isplata presuđenog dugovanja nanijela nepovratnu štetu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pudin od čokolade 06.03.2012.

    di si kerume sada?? i hajduk te voli ko i tvoje hotele!!

  • torcidassssssss 06.03.2012.

    kad se sitin da smo barci iskeširali 2 milijuna EUR..a grcamo u dugovima

  • Mozak 06.03.2012.

    Naravno da bi nam isplata presuđenog dugovanja nanijela nepovratnu štetu...a također i veliku duševnu bol. Ništa od toga...Piši kući propalo...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare