To je to što me zanima!

Početak kraja prvaka Europe? HSV bez licencije za prvu ligu

Samo jedan klub nije dobio licenciju za sljedeću sezonu rukometne Bundeslige. Riječ je o HSV-u, aktualnom europskom prvaku i osvajaču Bundeslige iz 2011.
Vidi originalni članak

Europski rukometni prvak u velikim je financijskim problemima. HSV u kojem igraju Domagoj Duvnjak, Blaženko Lacković i Davor Dominiković jedini je klub od njih 18 koji nije dobio licenciju za iduću sezonu Bundeslige.

U HSV-u je alarmantno stanje nakon što je njihov gazda Andreas Rudolph prije tjedan dana napustio klub i ostavio ga u nezavidnoj financijskoj situaciji.

Europski prvak do 15. lipnja mora osigurati 2,5 milijuna eura. Ne uspije li im to u sljedećih mjesec dana, HSV neće igrati u Bundesligi. Bio bi to konačni raspad nekad jednog od najbogatijeg kluba u Europi i njemačkog prvaka iz 2011. godine.

Kako god bilo, u Hamburgu sljedeće sezone sigurno neće igrati Domagoj Duvnjak koji ide u Kiel, kao ni Blaženko Lacković koji seli u Vardar. Davor Dominiković trebao je ostati u HSV-u, no sada to dolazi u pitanje.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • andy777 16.05.2014.

    duvnjak igra u kielu a ne u hsv-u, imamo najboljeg rukometaša svijeta a vi ne znate u kojem klubu igra, bitno da znate imena fizioterapeuta u realu i barceloni...sramite se

  • andy777 16.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Cvijet_1 16.05.2014.

    Strašno mi je žao zbog ovoga. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare