To je to što me zanima!

Početnička sreća: Uložio 130$, a otišao doma sa 1,6 milijuna!

Priča ide još dalje ako znamo Shurane (33) nikad u životu nije osvojio niti centa na profesionalnim pokeraškim natjecanjima. Na prvenstvu Australije pobijedio je u konkurenciji 723 profesionalna igrača
Vidi originalni članak

Na pokeraškom prvenstvu Australije dogodilo se pravo čudo. Amaterski igrač Shurane Vijayaram (33), koji je uplatio 130 dolara kako bi sudjelovao na Aussie Millions Poker Championshipu, odnio je čak 1,6 milijuna dolara!

VIDEO

Priča ide još dalje ako znamo da on nikad u životu nije osvojio niti centa na profesionalnim pokeraškim natjecanjima. Na spomenutom prvenstvu pobijedio je u konkurenciji 723 profesionalna igrača, a jedini je koji je stekao pravo na kvalifikacije time što je tjedan ranije razbio protivnike na amaterskom turniru gdje je zaradio 10. 600 dolara.

Nisu ga uspjeli zbuniti prekaljeni pokeraški lisci na turniru najvećeg mogućeg uloga, ostao je smiren.

- Uvijek se trudim opušteno igrati svoju igru, to je ipak samo igra - rekao je poslije pobjede Shurane.

- Pokušavam igrati svoju najbolju igru i ne mislim o igračima oko sebe koji su zaista sjajni. Nije važno tko si, moraš samo dobiti dobre karte - rekao je.

Pobijedio je tako u velikoj konkurenciji gdje je Britanac Ben Heath odnio milijun dolara, dok su ostali iz najbolje petorke osvojili kombinirano 1,4 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • vozi Miško 31.01.2017.

    Fino.

  • kimba00 31.01.2017.

    I onda mene uvjeravaju da je to igra znanja! Mozes na iskustvo dić koju ruku ali ako te ne ide karta zaboravi sve. Kako na U.S. open ne dođem ja pa razbijem Federera??? E dakle tenis..nogomet..šah..to je znanje a ovo cista sreća

  • JerkoKC 31.01.2017.

    Bolje ti se rodit bez hm,nego bez sreče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare