To je to što me zanima!

Poch: Primljeni gol iz penala u 20. sekundi strašno je utjecao

Jako je bolno, ali moramo nastaviti. Naravno da će biti teško, ali nakon nekoliko sati tugovanja moramo promijeniti razmišljanje, rekao je Mauricio Pochettino nakon poraza u finalu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Sad je nemoguće govoriti. Svi smo razočarani, ali jako sam ponosan na svoje igrače. Finala se osvajaju, nije bitno igrati dobro, nije tu stvar taktike, rekao je Mauricio Pochettino, menadžer Tottenhama.

Iako je imao briljantnu sezonu u kojoj mu vjerojatno nitko nije predviđao ulazak u finale Lige prvaka, Argentinac je na kraju razočaran zbog poraza u finalu elitnog natjecanja. Liverpool je pobijedio 2-0 i šesti put osvojio naslov prvaka Europe, a Tottenham nije uspio doći do premijernoga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spursi su pali u zaostatak već nakon 90 sekundi jer je Moussa Sissoko igrao rukom nakon ubačaja Sadija Manéa u prvoj akciji na utakmici. Konačan udarac zadao im je Divock Origi tri minute prije kraja.

- Primljeni gol iz penala nakon 20 sekundi imao je ogroman utjecaj - rekao je Pochettino na konferenciji za novinare.

Njegovoj momčadi nije pomoglo ni 16 udaraca prema golu, osam u okvir. Sve ih je skinuo sjajni golman Liverpoola Alisson.

- Želim čestitati Liverpoolu, Kloppu, igračima, klubu i navijačima jer su imali čudesnu sezonu. Bili su fantastični. Jako je bolno, ali moramo nastaviti. Naravno da će biti teško, ali nakon nekoliko sati moramo promijeniti razmišljanje i biti pozitivni. Treba ostati miran i promijeniti raspoloženje - zaključio je Mauricio Pochettino.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • čoviksjuga 02.06.2019.

    Osim Borussije sve utakmice pa i u grupnoj fazi dobili više nego sretno. Valjda su i u finalu računali na sreću. E pa dosta je bilo. Trebalo je nešto i odigrati. Prvi udarac na gol u 70 min. ?

  • unknown7 02.06.2019.

    Tott nema taj mentalitet, usrali su se kad su trebali potegnut najbolji igraci, jedino Son je pokusavao nesto napraviti, a ovi igraci vrijedni 200mil eura (Alli i Kane) se nisu sastavili s loptom cijelu utakmicu, Moura uđe i odmah pomutnja krene ali prekasno..

  • ynwa8. 02.06.2019.

    Moje misljenje je da taj penal nije sudjen, Liverpool bi igrao svoju igru, napadao i bilo bi 2-0 do poluvremena. Ovako je Liverpool igrao cijelu utakmicu na sigurno jer su dali taj rani go. Drago mi je da se nije osvetilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare