To je to što me zanima!

Pochettino čeka kiks Solskjaera: Predsjednik Uniteda želi se što prije riješiti klupske legende

Šef Manchester Uniteda Ed Woodward spreman je otkazati Solskjaeru nakon sljedećeg kiksa, a bivši trener Tottenhama Mauricio Pochettino strpljivo čeka i kako izgleda dočekat će svoju priliku na klupi Uniteda
Vidi originalni članak

Predsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward spreman je dati otkaz Ole Gunnar Solskjaeru ako već u sljedećem kolu ne popravi igru i ono najvažnije, rezultat, prenosi Mirror. United se na početku sezone muči s formom. Poraz u prvom kolu protiv Crystal Palacea, pobjeda na jedvite jade protiv Brightona i u zadnjem kolu poraz 1-6 protiv Tottenhama sigurno ne zadovoljava apetite čelnika Uniteda. Solskjaer je na klupi naslijedio Josea Mourinha nakon katastrofalnih rezultata.

DEBAKL NA OLD TRAFFORDU Solskjaer leti s klupe? Spursi utrpali Unitedu šest komada! DEBAKL NA OLD TRAFFORDU Solskjaer leti s klupe? Spursi utrpali Unitedu šest komada!

Woodward je bio 'pod paljbom' navijača nakon što u prijelaznom roku nije uspio dovesti Jadona Sancha iz Borussije Dortmund, a dolazak Cavanija i Alexa Tellesa su ipak malo primirili situaciju.

Ako Solskjaer 'padne na testu' izgledno je da će sljedeći trener Manchester Uniteda postati Mauricio Pochettino, bivši trener Tottenhama koji je bez angažmana od odlaska iz kluba sa sjevera Londona. Argentinac je neke poslovne ponude već odbio, a čini se da čeka pravu ponudu, a od Uniteda će ju sigurno i dobiti.

UNITED TRAŽI NOVOG TRENERA Solskjaer leti s klupe? Dva su kandidata za nasljednika...

Solskjaer je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu Premiershipa i čelnici, a i navijači, bili su zadovoljni rezultatom na kraju sezone s obzirom na to kako su je loše otvorili. No, ove sezone druga priča. Prva tri kola uzdrmala su klupske ambicije, a i povjerenje Woodwarda u Solskjaera.

United mora nešto hitno mijenjati ako ne žele još jednu sezonu 'bačenu u vjetar', a tek im poslije reprezentativne stanke slijede najteži ispiti. Slijedi im utakmica protiv Newcastlea, nakon čega ih još u ligi redom čekaju Chelsea, Arsenal i Everton, a u Ligi prvaka bogati PSG i mladi i nabrijani RB Leipzig

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • manchester united 94 11.10.2020.

    Prvo woodward sebe treba otpustiti jer on je kriv za transfere ovih preplačenih i jadnih igrača tipa maguire zbog kojih se primaju golovi, a drugo je na redu solskjaer jer gledam i ne vidim uopće kompaktnnost linija...obrana ostaje sama a vezni red i napad se slabu priključuju obrani, ekipa nema motivaciju i ne pokazuje želju treba promjena trenera i to jednog znalca da se to promijeni i da se dignu daa se protrese ekipa a pochetino je odličan za to.

  • Kerum Željko 11.10.2020.

    Iako Ole nema znanje, mislim da je svima jasno da nije do trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare