To je to što me zanima!

Počinje Indian Wells: U akciji su dvije hrvatske tenisačice...

U noći sa četvrtka na petak na teren bi trebali izaći Borna Ćorić koji nastupa protiv Amerikanca Donalda Younga i Ivo Karlović koji će snage odmjeriti s Maximilianom Martererom iz Njemačke
Vidi originalni članak

Večerašnjim mečevima počinje Indian Wells, koji se smatra petim Grand Slam turnirom. Hrvatska ima pet predstavnika.

Večeras će svoj put u ženskoj konkurenciji započeti Donna Vekić koja igra protiv Grkinje Marije Sakkari i Petra Martić koja će se suprostavit Tatjani Marie.

U noći sa četvrtka na petak na teren bi trebali izaći dvojica hrvatskih tenisača, Borna Ćorić koji nastupa protiv Amerikanca Donalda Younga i Ivo Karlović koji će snage odmjeriti sa Maximilianom Martererom iz Njemačke.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je postavljen za 3. nositelja, slobodan je u 1. kolu. Za prvog nositelja u pojedinačnoj muškoj konkurenciji je postavljen Roger Federer, a u ženskoj Simona Halep.

Indian Wells je prvi turnir u kalendarskoj godini iz Masters serije 1000 od ukupno devet, koji se održava u malenom gradiću Indian Wellsu u Kaliforniji u kojem živi svega 3500 stanovnika.

Turnir se održava još od 1987., a najviše naslova u muškoj konkurenciji ima srpski tenisač Novak Đoković dok u ženskoj konkurenciji nijedna tenisačica nije osvojila naslov više od 2 puta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nijetebriga 08.03.2018.

    Borna je sredio D.Young-a za 59 minuta u dva seta 6:0 6:2..

  • 07.03.2018.

    dobro ova mala uspije isfinancirat putovanja,hoteli,treneri a rezultata nigdje.ne vjerujem da ce nesto posebno postic u karijeri.Sasvim prosjecna tenisacica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare