To je to što me zanima!

Podolski: Ballack bi trebao biti kapetan Njemačke...

Michael Ballack je bio dio ove momčadi godinama i on je naš kapetan. Nema razloga da to ne bude i u budućnosti, rekao je Kölnov Lukas Pokolski
Vidi originalni članak

Rasprava o tome tko bi u budućnosti trebao biti kapetan njemačke nogometne reprezentacije i dalje je otvorena, a posljednji se u nju uključio napadač Kölna Lukas Podolski. Podsjetimo, do ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva kapetan “elfa” je bio Michael Ballack, ali nakon što ga je ozljeda izbacila s južnoafričkog Mundijala, izbornik Joachim Löw je vrpcu dao Philippu Lahmu. Poslije osvojenog trećeg mjesta na SP-u branič Bayerna je više puta iskazao želju da zadrži kapetansku ulogu, ali ni povratnik Ballack se ne želi odreži te časti. Löw još nije objavio tko će predvoditi reprezentaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012., a Podolski smatra da bi to ponovno trebao biti Ballack.
- Michael Ballack je bio dio ove momčadi godinama i on je naš kapetan. Nema razloga da to ne bude i u budućnosti. No, nije bitno što ja mislim, tu odluku mora donijeti izbornik - objasnio je Podolski.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šaban_šaulić 21.08.2010.

    Jugoslavijo, vjecno sam ti vjeran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare