To je to što me zanima!

Podolski: Wenger me nije ni pozdravio kad sam odlazio...

Pa mogao me barem nazvati. Ne očekujem pusu ili cvijeće, ali poštovanje je meni svetinja. Nisam napravio ništa loše, rekao je Lukas Podolski koji je ljut na Wengera
Vidi originalni članak

Ne treba mi cvijeće ni pusa od njega, ali mogao me barem pozdraviti. Wenger mi nije rekao ni riječ kad sam odlazio. Nije me čak ni nazvao, rekao je Lukas Podolski.

Ove je sezone njemački reprezentativac za Arsenal u Premiershipu u 12 utakmica odigrao 46 minuta. Nezadovoljan poručio je čelnicima kluba:

- Nisam ja klaun koji će ugovor odrađivati na tribini. Želim igrati!

- Svi moraju biti profesionalci sve dok su u klubu - bio je odgovor Arsenea Wengera.

Nije trebao prorok kako bi otkrio da neće Podolski ostati još dugo u Arsenalu. Milanski Inter iskoristio je priliku i doveo ga u svoje redove. A Podolski je osuo paljbu na svog bivšeg menadžera i vjerojatno si zatvorio vrata povratka u London.

Tu se radi o poštovanju, za mene je poštovanje sve. Za klub sam se borio svim srcem, ne vjerujem da sam pogriješio u nečemu - dodao je Podolski.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • klepetalo 10.01.2015.

    pored Podolskog njemu je igrao Giroud,toliko o Wengeru koji je po meni jedan od najvecih specijalaca. On napravi recimo 60% toga odlicno i onda krene filozofirat. Interova odlicna kupovina, on i Shaquiri ce im puno znacit osobno ko navijac Juventusa prozeljkivao sam taj dvojac u Torinu ali neka se Serie A pojacava mozda cemo kroz 5.10 godina opet gledat tu ligu ko sto smo je gledali tamo do 2006. i uzivat u svim zvijezdama na jednom mjestu.

  • user_406946 09.01.2015.

    Pa njega je Arsene doveo da igra za Arsenal i za sebe. Pa valjda je on njega trebao nazvati zahvaliti se na svemu i to je to. Cijenim ga, ali ni meni ne bi igrao pored Samcheza, Welbecka, Walcota. =)

  • - DAVOR - 09.01.2015.

    Ne kužim kako više itko puši to wengera pa on je hrvatska verzija krune kurčića .... stalno kupuje pre mlade igrače neiskusne a kad dođe neko stariji on je zamjena balavcima i slinavcima ... brijem da ni nezna kako pojedini pehar izgleda jer nikad skoro ništa nije osvojio

Komentiraj...
Vidi sve komentare