To je to što me zanima!

Podravka našla trenera: Stiže bivši izbornik rukometaša

Vodio je reprezentaciju i na Olimpijskim igrama, pa na SP-u u Francuskoj kada smo prosuli +9 protiv Slovenije za broncu, a ranije i sedmerac za finale. Tu je bio i njegov kraj na klupi reprezentacije
Vidi originalni članak

Željko Babić (50) postat će novi trener Podravka Vegete. Bivši hrvatski izbornik, prenosi Podravski list, preuzet će klupu najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kolektiva, što će mu biti i premijera u ženskom rukometu.

Babić je zadnje dvije i pol godine vodio makedonski Eurofarm Pelister, s kojim je osvojio Superkup prošle godine, ali dogovor za dalje nisu postigli. Babić je izabrao povratak u Hrvatskoj, gdje je s muškom reprezentacijom potpisao broncu s Eura u Poljskoj 2016.

Vodio je reprezentaciju i na Olimpijskim igrama, pa na SP-u u Francuskoj kada smo prosuli +9 protiv Slovenije za broncu, a ranije i sedmerac za finale. Tu je bio i njegov kraj na klupi reprezentacije, otišao je u Gorenje, a prije toga velike je stvari napravio s bjeloruskim Meškovim koji se tada potvrđivao kao europska vrijednost.

OPET U ELITI, ALI... Lokosice su osvojile titulu, ali gdje će igrati Ligu prvakinja?! RADNIK NA MOSTU Zlatni rukometaš bio je hrabri miner pod morem kod Pelješkog mosta: 'Mislili su da sam Kinez'

Podravku, koju je do kraja sezone doveo Goran Mrđen, neće voditi i u Ligi prvakinja jer nakon osam godina dominacije naslov prvakinja Hrvatske osvojila je Lokomotiva. Podravka je istoj već uzela dvije igračice, Luciju Bešen i Doru Kalaus, i orijentirala se na hrvatske igračice jer se drugu sezonu zaredom strankinje nisu pokazale kao pogodak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lukic1991 01.06.2022.

    i majka bozija

  • Real Madrid 01.06.2022.

    Dobar trener koji je smetao ljudima zbog svojih izjava. Čovjek nas je barem dovodio do borbe za medalju sa mladom ekipom, a danas smo sretni kad izvučemo remi sa Crnom Gorom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare