To je to što me zanima!

Podravka poražena od Krima sa šest razlike i ispala iz LP-a

U Ljubljani je bolji bio slovenski Krim rezultatom 28:22. Kokice su tako ispale iz natjecanja, iako im je za plasman dalje bio dovoljan i poraz od samo tri gola razlike
Vidi originalni članak

Rukometašice Podravke nisu uspjele izboriti plasman u drugi krug Lige prvakinja, nakon što su u 6. kolu B skupine Lige prvakinja izgubile u gostima kod slovenskog Krim Mercatora 28-22 (14-12)…

Obje ekipe su natjecanje završile sa po tri pobjede i tri poraza, odnosno sa po 6 bodova, ali je Krim drugi, a Podravka treća, jer slovenska ekipa ima bolji međusobni omjer. Podsjećamo, Podravka Vegeta je u Koprivnici pobijedila s 25-22.

U Stožicama rukometašice hrvatskog prvaka, bez ozlijeđene kapetanice Mirande Tatari, nisu uspjele doći do željenog rezultata. Loše su otvorile utakmicu, pa je Krim poveo sa 3-0, a kasnije i 6-3. Podravka se vratila i poravnala na 6-6. Na odmor su domaće rukometašice otišle s dva gola prednosti.

Početkom nastavka je odlično vrata Krima čuvala hrvatska reprezentativka Jelena Grubišić, pa se domaćin odlijepio i poveo sa 17-12, a kasnije i sa šest, odnosno sa sedam golova razlike, Podravka do kraja nije uspjela spustiti zaostatak i Krim je izborio drugi krug, dok će ekipa iz Koprivnice europski hod nastaviti u Kupu pobjednica kupova.

Odlična Sanja Damjanović bila je sa 9 golova prvi strijelac Podravke i utakmice. Lidija Horvat je dodala 5 golova. U domaćem sastavu, za koji je zaigrala i naša reprezentativka, oporavljenica Andrea Penezić, najefikasnije su bile Martin i Müller sa po 6 golova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Iniesta 8 19.11.2012.

    šteta, ali ipak smo mi ponosni Podravci!! ;)

  • libeluli 19.11.2012.

    Nedostaje Miranda i to se vidi...kad nje nema ekipa lako stane

  • IvanTatjanin Volf 19.11.2012.

    Nije to to kad nemaju najbolju igračicu. Šteta što se ozlijedila Tatari. Podsjeća sve na Olimpijadu, ali ajd bar imaju nastavak natjecanja u Europi kao trećeplasirane :) sretno Podravci, a i Jeleni Grubišić u Krimu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare