To je to što me zanima!

Podrška: Navijači su kampirali ispred Cassanove (28) kuće

Skandiranjem "Samo je jedan Cassano" i raznim transperentima navijači su iskazali podršku kontroverznom napadaču, a igrač im je zahvalio s prozora kuće mahnuvši
Vidi originalni članak

Navijači talijanskog nogometnog prvoligaša Sampdorije javno su stali na stranu Antonija Cassana u sukobu koji napadač vodi s predsjednikom kluba Riccardom Garroneom...

Naime, talijanski mediji pišu da se u petak navečer oko 200-ak navijača Sampdorije okupilo ispred Cassanove kuće u predgrađu Genove.

Skandiranjem "Samo je jedan Cassano" i raznim transperentima navijači su iskazali podršku kontroverznom napadaču, a sam igrač im je zahvalio s prozora svoje kuće mahnuvši im i prislonovši stisnutu šaku uz srce.

Podsjećamo, sukob na relaciji Cassano-Garrone traje otkako je igrač odbio predsjednikom poziv na gala-večeru, što je kasnije eskaliralo u vulgarni verbalni sukob.

Iako se Cassano u više navrata javno ispričao Garroneu na uvredama koje mu je uputio, to nije ublažilo predsjednikove stavove, te on traži raskid ugovora s najvećom zvijezdom svog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_62078 21.11.2010.

    Ma Cassano je carina :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare