To je to što me zanima!

Pogba: Bili su teško naoružani, rekao sam im da ću platiti...

Tamo su me prvo natjerali da isključim mobitel, a onda mi ga oduzeli. Zatim su se pojavila dva muškarca s kapuljačama, jedan mi je rekao mu moram platiti 13 milijuna eura
Vidi originalni članak

Francuski reprezentativac Paul Pogba (29) šokirao je javnost prijje mjesec dana nakon što je s javnosti podijelio da ga je njegov brat pokušao izreketariti za 13 milijuna eura pod prijetnom smrću. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pariška policija uhitila je i pritvorila Mathiasa Pogbu, zajedno s četvoricom članova bande, a prema najnovijim informacijama francuskih medija, pokušaj iznude dogodio se tijekom okupljanja francuske reprezentacije u Clairefontaine-en-Yvelinesu.

- Tamo su me prvo natjerali da isključim mobitel, a onda mi ga oduzeli. Zatim su se pojavila dva muškarca s kapuljačama, u pancirkama i teško naoružani. Jedan od njih, Roushdane K., rekao mi je da mu moram platiti 13 milijuna eura, od toga odmah tri milijuna u gotovini, ako želim da mi sljedećih godina pružaju zaštitu - ispričao je Pogba istražiteljima Središnjeg ureda za borbu protiv organiziranog kriminala.

Naime, Mathias Pogba (32) rekao je da će otkriti bombastične vijesti o Paulu i njegovom odvjetniku Rafaelu Pimenti u bizarnom videu kojeg je objavio na društvenim mrežama na čak četiri jezika. 

Pogba je istražitelima rekao da ga je u tim trenucima bilo strah za život. 

- Obojica su uperila pištolje u mene. Suočen s prijetnjom, rekao sam im da ću platiti - kazao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 20.09.2022.

    Ma samo ti propadni, kako se ponašaš i koliko i aš poštenja drugo nisi zaslužio!

  • lajh1985 19.09.2022.

    covjek bi pomislio da su imali prave puske kad ste napisali tesko naoruzani, a ono pistolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare