To je to što me zanima!

Pogba napušta United: Bilo je lijepo, ali vrijeme je da odem...

Paul Pogba je u Manchester United stigao 2016. godine za tada rekordnih 105 milijuna eura. Želi ga Real Madrid koji slaže megamomčad i koji je već doveo Luku Jovića i Edena Hazarda
Vidi originalni članak

Mislim da je vrijeme za novi izazov, rekao je Paul Pogba (26) i tako jasno poručio da će ovoga ljeta napustiti Manchester United.

Francuski veznjak se vratio u United 2016 godine za tada rekordnih 105 milijuna eura, odradio tri sezone s crvenim vragovima, ali je ostao bez velikih trofeja. 

Njegov talent nikad nije bio upitan, ljetos je s Francuskom postao prvak svijeta i kao logičan rasplet događaja se nameće njegovo preseljenje u klub s većim ambicijama. Želi ga Real Madrid koji rekonstruira momčad i koji je već doveo Luku Jovića i Edena Hazarda, a navodno je i Juventus spreman pregovarati o njegovom povratku. Real bi mogao biti u prednosti jer je spreman Unitedu za Pogbu dati i Garetha Balea.

- Proveo sam tri sjajne godine u Manchesteru. Imao sam dobre i loše trenutke, baš kao i svi drugi, baš kao i svagdje drugo.  Mislim da je sada dobro vrijeme za novi izazov, na nekom drugom mjestu. Razmišljam o tome - rekao je Pogba u nedjelju novinarima u Tokiju.

Pogbu su navijači često prozivali zbog toplo-hladnog pristupa. Znao je zabljesnuti, ali i odigrati utakmice za zaborav. Mnogi su mi prigovarali da su mu važnije frizure od onoga što pokazuje na terenu. Unatoč tome, u 92 utakmice za United je zabio 24 gola, a prošlu je sezonu završio kao dio najbolje momčadi sezone u Premier ligi.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • DraženČičak-GTi 16.06.2019.

    Takvih ko on ima u mom selu u klubu ⚽

  • VOLBEAT 16.06.2019.

    e moj Real...što vam je ovo trebalo..

  • Samarsa 16.06.2019.

    Nadam se ne u Real

Komentiraj...
Vidi sve komentare