To je to što me zanima!

Pogba zabio golčinu, Mourinho likuje: 'Sad vam je on fenomen'

Biti u Italiji četiri, pet godina i onda doći u Premier ligu nije lako. Nisam očekivao da će prilagoditi dok kažeš keks. I najbolji trebaju prilagodu, rekao je o Pogbi Jose Mourinho
Vidi originalni članak

Manchester United u trećem kolu Europske lige s 4:1 pobijedio je Fenerbahče na Old Traffordu, a napokon je proigrao francuski veznjak Paul Pogba koji je zabio dva gola. Od toga, jedan jako lijep na asistenciju Jessea Lingarda.

Naravno, bio je to idealan trenutak da o njemu na svoj način progovori i karizmatik Jose Mourinho.

- Prije dva dana bio je najgori igrač Premier lige, a 48 sati kasnije je fenomen. Bio sam u Italiji, radio tamo. Znam karakteristike tamošnje lige. Biti tamo četiri, pet godina i onda doći u Premier ligu nije lako. Nisam očekivao da će prilagoditi dok kažeš keks. I najbolji trebaju prilagodu - započeo je Jose pa nastavio.

- Nisam Einstein, ne znam kako složiti taktiku s četiri krila u isto vrijeme. Situacija je bila takva da smo imali Lingarda, Matu i Martiala na terenu. Mhitaryan mora biti na 100 posto da bi mogao igrati na ovoj razini. Bolje za njega da je jučer odradio jaki trening, nego bio na klupi - rekao je Mourinho.

Najskuplji igrač u povijesti otkriva kako je došlo do toga da on izvede penal za 1-0.

- Željeli smo pobjedu jer smo tako na vrhu skupine. Rekao sam Wayneu Rooneyu da želim pucati i on mi je dopustio. Jako mi je drago zbog toga. Osjećam se sjajno u momčadi. Tek je početak sezone i dug je put pred nama - smatra Pogba.

United se sada okreće Premier ligi gdje ih u nedjelju očekuje gostovanje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • anders and 22.10.2016.

    i corava koka jedno zrno nadje. pa tako je i on morao jednu pogoditi

  • cropop1969 21.10.2016.

    Pogba ne vrijedi ni pola od onoga sto su dali za njega !!

  • ZaGabria_1 21.10.2016.

    kakav god bio igrač sigurno ne vrijedi 100 miliona eura...koliko onda vrijede ronaldo i messi???milijardu eura?meni je to bolesno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare