To je to što me zanima!

Poginula novozelandska ragbi zvijezda, supruga slomljena: S tobom uvijek i zauvijek, bebo...

'Srce nam je slomljeno. Sean, bio si nam inspiracija i nikad te nećemo zaboraviti. Dajemo svu svoju snagu i ljubav tvojoj obitelji i prijateljima', objavili su 'Maori All Blacksi' nakon što je poginuo član reprezentacije
Vidi originalni članak

Bio je utjelovljenje svega što ste mogli tražiti od jednog igrača. Bio je važan član reprezentacije i veoma će nam nedostajati, rekao je Clayton McMillan koji je bio izbornik 'Maori All Blacksa' čiji je član bio ragbijaš Sean Wainui (25) koji je poginuo u prometnoj nesreći.

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Paige, sina Kawarikija i pokćerku Paige. Igrao je za mladu reprezentaciju Novog Zelanda prije nego što je zaigrao za 'Maori All Blackse', odnosno svojevrsnu B reprezentaciju Novog Zelanda. U karijeri je nastupao za Taranaki, Crusaderse, Chiefse i Bay of Plenty.

Poginuo je u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao samo on, odnosno - odvezao se u smrt. 

- Slomljena sam. Ovdje sam, bebo. I bit ću, uvijek i zauvijek - poručila je na Instagramu supruga Paige s kojom se vjenčao prije godinu dana.

Od njega su se oprostili i 'Maori All Blacksi' koji su ostali bez jednog od najboljih reprezentativaca.

- Srce nam je slomljeno. Sean, bio si nam inspiracija i nikad te nećemo zaboraviti. Dajemo svu svoju snagu i ljubav tvojoj obitelji i prijateljima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Svinjoslav 11.11.2021.

    Naći će suprugra ubrzo novog ubacivača. Vrlo vjerojanto isto nekog sportaša tako to ide.

  • x00x 18.10.2021.

    Supruga slomljena... Jok vesela... Koji naslovi majketi

  • Slobodni strijelac 18.10.2021.

    Englezi su u svim zemljama koje su kolonizirali, domorodačko stanovništvo podcjenjivali i terorizirali . O tome najbolje govori nova  TV  serija  u   kojoj je autor Michael Portillo, bivši britanski ministar obrane , u prvoj epizodi obrađuje temu  genocidnog rata između  Južno-afričkog plemena Zulu i Britanaca) . Malo je poznata činjenica da su prvi  "bijelci" koji su stupili u direktni kontakt s  tamošnjim domorodcina Maorima , bili Hrvati, iseljenici iz Dalmacije, zbog toga što su i jedni i drugi bili  podcjenjivani  kao  "under dogs" i radili su najteže poslove . Međusobno su se ženili i udavali , a današnja Maorska  zajednica ima  dosta hrvatskih gena . O tome je zanimljivu knjigu napisala  Senka Božić-Vrbančić pod naslovom : "Tarara- Maori i Hrvati na Novom Zelandu" .

Komentiraj...
Vidi sve komentare