To je to što me zanima!

Poginuo bivši igrač Šibenika i miljenik Funcuta Dražen Gović

Bio je u juniorima Hajduka, igrao Prvu HNL za Zadar i Šibenik, okušao se u inozemstvu, a nakon završetka karijere postao je jedan od istaknutih Funcuta. Otišao je iznenada u prometnoj nesreći
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća u srijedu ujutro šokirala je Šibenik i okolicu. Na cesti između Dubrave i industrijske zone Podi u sudaru dvaju automobila poginulo je dvoje ljudi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Život je izgubio legendarni nogometaš Šibenika Dražen Gović u 41. godini, potvrdili su nam iz kluba sa Šubićevca.

Karijeru je ovaj bivši veznjak počeo u juniorima Hajduka pa preko Mosora stigao u Zadar, gdje je u Prvoj HNL igrao od 2002. do 2003. Pet je godina nosio dres Šibenika, nastupio 71 put u najvišem rangu hrvatskog nogometa i zabio 12 golova.

Nakon nekoliko godina u inozemstvu (Belgija, Indonezija, Brunej, Kanada), povratka u Šibenik i umirovljenja 2013. prešao je s travnjak na tribine Šubićevca i postao miljenik Funcuta.

Šibenik se od njega oprostio emotivnom objavom na društvenim mrežama:

"[UNO DI NOI ~ ADIO, DRAŽENE]🙏🕯️💔

S neizmjernom tugom i boli javljamo Vam da nas je zauvijek napustio DRAŽEN GOVIĆ - bivši igrač i istinska nogometna legenda našega Kluba sa Šubićevca, te istaknuti pripadnik #Funcuta koji je Klubu ostao vjeran i nakon umirovljenja.

Za HNK Šibenik je nastupio u 72 službena susreta, u kojem je postigao 12 pogodaka i 12 asistencija. Pamtimo posebno njegove maestralne slobodne udarce kojima je oduševljao šibensku publiku, te borbu i nevjerojatan angažman za svaku loptu.

Dražene, počivao u miru! A mi te pozdravljamo s onom tvojom:

Kad ugasin zadnju sviću,
Odem nebu previsoku
Živija san i umrit ću
Sa Šibenikom u mom oku...

Tvoj i naš HNK Šibenik! 🧡🖤😢"

Što su rekli iz policije?

"Jutros oko 6.33 sati na cesti Dubrava - Gospodarska zona Podi, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila kojom prilikom su dvije osobe smrtno stradale. Na mjestu prometne nesreće obavlja se očevid. Do završetka očevida cesta će privremeno biti zatvorena za sav promet i preusmjeravaju se vozači, a detalje ove prometne nesreće ćemo objaviti po završetku očevida i utvrđivanju svih okolnosti", priopćili su iz PU šibensko-kninske.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Idi na 24sata