To je to što me zanima!

Pogledajte fotografije: Krenuli su radovi na Maksimiru...

Maksimirski stadion bit će domaćin još najmanje tri europske utakmice u ovoj godini, 22. listopada dolazi nizozemski Feyenoord, a do tad bi veći dio radova na Maksimiru trebao završiti
Vidi originalni članak

Dinamo je krenuo, u skladu sa svojim mogućnostima, u sanaciju Maksimira. Sve je poznato, hrvatski prvak ima jedan od najgorih stadiona u Europi, potpuno nefunkcionalnu istočnu tribinu koja je zatvorena do daljnjega, a potres koji je je u ožujku zatresao Zagreb, nanio je ozbiljna oštećenja i na južnoj tribini. Europska liga se bliži, Dinamo će 22. listopada ugostiti Feyenoord, a dvije tribine Maksimira trenutno nisu u funkciji.

POGLEDAJTE VIDEO: Maksimir se priprema za Europsku ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UTRKA S VREMENOM Dinamo krenuo u sanaciju juga: Modri uložili 15 milijuna kuna, a stadion je - vlasništvo Grada?!

ČAK 1,17 PO SUSRETU Zabija tko hoće: Dinamo primio gol u osam utakmica za redom, Zoran Mamić ruši svoj rekord?
U klubu su sada u 'obnovu juga' krenuli vlastitim sredstvima, sve kako bi se i ta tribina osposobila za grupnu fazu Europske lige. Dapače, maksimirski stadion opet je postao gradilište, građevinski radnici cijele dane provode u Maksimiru, vode utrku s vremenom kako bi sve bilo spremno za početak Europske lige. I dolazak Feyenoorda.

 

U Gradu se i dalje 'prave gluhi', u pregovorima s lokalnim vlastima i dalje nema nikakvih pomaka. Dapače, gradskim političarima svakodnevno ispadaju 'bomboni iz usta' na spomen Dinama, ali kada treba i napraviti neki konkretni potez, tu onda cijela priča potpuno stane. I Dinamo je tako, koliko može, sam krenuo pokušati osposobiti jug za daljnje sportske izazove.

Trenutno je u fazi sanacija južne tribine kako bi se onda mogla staviti u funkciju, a i tu sav trošak ide na teret Dinama. Dapače, Dinamo je u posljednjih godinu dana uložio oko 15 milijuna kuna vlastitih sredstava u obnovu stadiona, iako je maksimirski stadion - vlasništvo Grada Zagreba?!

Dinamo će za 13 dana započeti novu avanturu u grupnoj fazi Europske lige, a Maksimir je i dalje jedna od najvećih boljki cijeloga kluba. Pa i grada Zagreba. Nažalost, Dinamo tu ni ovoga puta nema apsolutno nikakvu pomoć Grada, vlasnika maksimirskog stadiona...

RASPORED DOMAĆIH UTAKMICA DINAMA

22. listopad Dinamo - Feyenoord

5. studeni Dinamo - Wolfsberger

12. prosinac Dinamo - CSKA Moskva

SVAKA ČAST, MOMCI Trojica mladih Hrvata u izboru su najvećih svjetskih talenata

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Samarsa 10.10.2020.

    E pa svašta, kud baš jug, kao najveću tribinu 😜😜, kad završe biti će uz travnjak, treba tu dobrih 15 mil, ali eura, a koliko je loše stanje, tko zna dali bi i to bilo dosta. Srušiti to jednom za svagda.

  • Prcko_Vitaminčić 09.10.2020.

    Hvala Tata Zdrafkec

  • Mladen Jukica 09.10.2020.

    Čuj u gradu gluhi, pa tko kupi lovu grad ili klub , ako vam treba pravite si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare