To je to što me zanima!

Pogledajte golove iz okršaja Kovačića i Grbića u Južnoj Koreji

Povremeni hrvatski reprezentativac Ivo Grbić na poluvremenu je zamijenio Oblaka između stativa, dok je Mateo Kovačić ušao u igru deset minuta kasnije
Vidi originalni članak

Atletico Madrid slavio je 2-1 protiv Manchester Cityja u prijateljskoj utakmici igranoj u Seoulu.

Svi golovi pali su u posljednjih 20-ak minuta. Engleze je načeo Memphis Depay krasnim udarcem nakon 'duplog pasa' s Correom, a sedam minuta nakon solo prodora zabio je Yannick Carrasco. Konačan rezultat glavom je postavio Ruben Dias u 85.

>>Gol Depaya pogledajte ovdje

>>Gol Carrasca pogledajte ovdje

>>Gol Diasa pogledajte ovdje

ODLAZI DAVID SILVA Trofejni Španjolac zbog ozljede završio karijeru: Jako tužan dan U JAPANU Kova sa Cityjem dobio Bayern za koji su igrala trojica Hrvata

Povremeni hrvatski reprezentativac Ivo Grbić na poluvremenu je zamijenio Oblaka između stativa, dok je Mateo Kovačić ušao umjesto Bernarda Silve u 55., u trenutku kada je Pep Guardiola na teren poslao još sedam novih igrača. Bila je to treća Kovina utakmica za novi klub, nakon što je po poluvrijeme dobivao okršajima s Yokohamom (5-3) i Bayernom (2-1).

Kraj je to južnokorejske turneje za oba europska velikana, 'građani' se vraćaju u Englesku gdje ih 6. kolovoza čeka okršaj s Arsenalom u Community Shieldu (superkup), dok Španjolci idu u Meksiko na drugi dio priprema, a tamo će odigrati pripremna ogleda s Real Sociedadom i Sevillom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare