To je to što me zanima!

Pogledajte Raketin ispad: Gubi se u drugu ligu, ti kur*** sine!

Rakitić je izvrijeđao igrača Granade što je promaklo sucu, ali su zabilježile kamere. Nedavno je Leo Messi dobio četiri utakmice kazne jer je izvrijeđao pomoćnog suca na utakmici Argentine i Čilea
Vidi originalni članak

Barcelona je nastavila niz od 2014. i šesti je put zaredom pobijedila Granadu ostavši na dva boda iza Reala. Barcelona je slavila 4-1 i ostavila je Andalužane na dnu ljestvice, na predzadnjem mjestu La Lige i vjerojatno je čeka druga liga.

Ivan Rakitić, koji je zabio kod Granade, potrudio se da to igrači andaluzijske momčadi ne zaborave. Bio je to Rakitić kakvog nismo navikli gledati, nervozan i bezobrazan. 

- Gubi se u drugu ligu, kur*** sine! - odbrusio je Andreasu Pereiri.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Ivane, što ti je to trebalo?

Tom spadu prethodio je okršaj s Brazilcem koji ima belgijsku putovnicu i koji je u Granadi na posudbi iz Manchester Uniteda. Došlo je do 'koškanja' između njih dvojice, Pereira je odgurnuo Ivana, no sudac je samo našem igraču pokazao žuti karton.

Raketa je pitao suca zašto je on dobio žuti, a kad nije dobio odgovor, krenuo je prema Pereiri. Iako ga je ovaj ignorirao, hrvatski veznjak nekoliko puta nazvao ga je kur***** sinom te mu poručio da ga uskoro čeka drugoligaški nogomet.

Nedavno je Leo Messi dobio četiri utakmice kazne jer je izvrijeđao pomoćnog suca na utakmici Argentine i Čilea. U žalbi je napisao kako je to rekao u zrak. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • nijekasno 04.04.2017.

    U nogometu toga imate koliko zelite u svim zemljama

  • zagrebdubrava1988 04.04.2017.

    Bosanac ostaje bosanac..

  • user_432191 04.04.2017.

    A u takvoj ekipi igra pa je prešlo i na njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare