To je to što me zanima!

Pogledajte kako gorila 'napada' Bogdanovića: Uplašio sam se!

Uplašila me maskota ili što to već je. U prvi trenutak pomoslio sam da je netko od dječaka koji skupljaju lopte, komentirao je Bojan Bogdanović bizarno uletavanje 'gorile' na parket
Vidi originalni članak

Ovo će vjerojatno završiti u Shaqtin' a Fool, nasmijao se Bojan Bogdanović nakon što je po završetku utakmice još jednom pogledao prilično neobičnu scenu s utakmice Wizardsa i Sunsa u Phoenixu..

Iako mnogi to nisu odmah primijetili tijekom prijenosa, a još manje gledatelji u dvorani, na parket je tijekom jednog napada Sunsa ravno pod noge Bojana Bogdanovića uletjela - gorila. Točnije, maskota Sunsa. I dok ostatak igrača nije pojma imao što se događa, Bojan se preplašio.

- Da, uplašila me. Mislio sam u prvi trenutak da je na parketu netko od dječaka koji skupljaju lopte - smije se Babo.

Bizarno i rijetko viđeno na NBA parketima, no ova gorila zapravo je napravila dobru stvar. Ako bolje pogledate snimku, vidjet ćete da maskota Sunsa na parket uklizava kako bi pokupila poveći predmet koji je, da je netko stao na njega, mogao koštati igrače i ozljede. I zato, svaka čast gorili na brzoj i spretnoj reakciji, a malo straha Bojan neće zamjeriti.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mishokovach 08.03.2017.

    pa sa gorilama igra po cijele dane, ne vjerujem da se poplašio

  • krao_sam_1 08.03.2017.

    Mah . Gdje je ta gorila bila devesprve.. gdje je sad kokoski..

  • 08.03.2017.

    odlično je bogdanovič odigrao noćas,,,, ali gorila na parketu hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare